Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

ΑΓΡΙΝΙΟ: Καταδίωξη και επεισόδιο με ρομά και αστυνομικούς

Ακόμα ένα περιστατικό με πρωταγωνιστές ρομά σημειώθηκε χθες βράδυ στο Αγρίνιο.
Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες του cityvoice.gr, όλα ξεκίνησαν χθες λίγο πριν τα μεσάνυχτα, όταν ρομά επιχείρησαν να εισέλθουν σε φούρνο στο κέντρο της πόλης προκειμένου να αφαιρέσουν εξοπλισμό.
Οι ρομά είχαν μάλιστα παρκάρει και το Ι.Χ φορτηγάκι τους, που θα φόρτωναν τα κλοπιμαία έξω από το κατάστημα, ωστόσο έγιναν αντιληπτοί από περίοικους οι οποίοι και ειδοποίησαν την αστυνομία, με τους ρομά να τρέπονται σε φυγή......

Έπειτα από έρευνες της αστυνομίας εντοπίστηκε το Ι.Χ φορτηγάκι στο οποίο και επέβαιναν οι δράστες, ωστόσο σε σήμα των αστυνομικών να το ακινητοποιήσουν δεν σταμάτησαν με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη.
Οι ρομά, παραβίασαν φωτεινούς σηματοδότες και με δύο περιπολικά της αστυνομίας να τους ακολουθούν έφτασαν ως τον οικισμό ρομά την περιοχή Αη-Βασιλιώτικα.Εκεί μάλιστα εκτυλίχθηκε επεισόδιο με τους αστυνομικούς να δέχονται επίθεση με πέτρες.
Τελικά, συνελήφθησαν δύο ρομά ηλικίας 21 ετών, ενώ αναζητούνται δύο ακόμα άτομα, τα στοιχεία των οποίων είναι γνωστά στις αρχές, ηλικίας 33 και 2ο ετών αντίστοιχα.
 cityvoice

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο