Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Εξιχνιάστηκαν τέσσερις κλοπές στο Αγρίνιο-δράστης 22χρονος ρομά

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 22χρονου ημεδαπού Ρομα για διακεκριμένες κλοπές

        Εξιχνιάστηκαν, μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα, των Αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, τέσσερις κλοπές σε καταστήματα και σε Θρησκευτικό Σύλλογο, στο Αγρίνιο, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 22χρονου ημεδαπού, Ρομά, για διακεκριμένες κλοπές.
     Ειδικότερα, ο 22χρονος διέπραξε από τις (28-2-2015) μέχρι και (3-3-2015) στο Αγρίνιο, σε τρία καταστήματα και ένα σύλλογο, τέσσερις κλοπές, κατά τις οποίες αφαίρεσε συνολικά το χρηματικό ποσό των (1180) ευρώ και  τέσσερις ηλεκτρονικές συσκευές (τάμπλετ, φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή).....



    Οι αστυνομικοί αξιοποιώντας στοιχεία και ευρήματα που συνέλεξαν κατά το προανακριτικό έργο, ταυτοποίησαν τα πλήρη στοιχεία του 22χρονου, τον οποίο εντόπισαν χθες (8-3-2015) το πρωί ,στο Αγρίνιο.
      Στην κατοχή του δράστη, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, τον οποίο είχε αφαιρέσει στις (3-3-2015), από τα γραφεία του Θρησκευτικού Συλλόγου στο Αγρίνιο.
     Ως προς τον τρόπο δράσης, ο 22χρονος δρούσε κυρίως νυχτερινές ώρες, και παραβιάζοντας τις θύρες και τα παράθυρα των καταστημάτων εισέρχονταν σε αυτά και αφαιρούσε χρήματα και ηλεκτρονικές συσκευές.
       Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση, όπου ο δράστης στις (28-2-2015) το βράδυ  εισήλθε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Αγρίνιο, παραβιάζοντας την θύρα εισόδου και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των (600) ευρώ, ενώ κατά τη διαφυγή του αφαίρεσε το καταγραφικό κλειστού κυκλώματος καταγραφής εικόνας, προκειμένου να δυσχεράνει το έργο των Αρχών.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 22χρονου υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου, ενώ ο φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής αποδόθηκε στον υπεύθυνο του Θρησκευτικού Συλλόγου.

http://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο