Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Προκήρυξη 13 θέσεων για τους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Ξηρομέρου

ΑΠΟ: http://mytikaspress.blogspot.gr/

          Το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Ξηρομέρου στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής», αποφάσισε να μην ανανεώσει ως είχε την δυνατότητα τις υφιστάμενες συμβάσεις των ήδη εργαζομένων στους τέσσερις Παιδικούς Σταθμούς που διαθέτει, δηλαδή Αστακού, Φυτειών, Καραϊσκάκη και Κανδήλας και προχωρά στην επαναπροκήρυξη 13 νέων θέσεων. 
Η προκήρυξη θα γίνει σε μελλοντικό χρόνο.

Δείτε την απόφαση εδώ.

7 σχόλια:

  1. Συγγνώμη για την παρέμβαση αλλά ο τίτλος του άρθρου θα έπρεπε να είναι 'απόφαση για επαναπροκήρυξη θέσεων' καθώς δεν έγινε ανανέωση σε ήδη υφιστάμενες συμβάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχως υπηρξε ''θεμα'' με τους συγκεκριμενους εργαζομενουςς, μπηκανε με ΑΣΕΠ. Αυτο ηταν το αδυναμο σημειο τους.
    Οποτε μια ειναι η λυση: ΑΠΟΛΥΣΗ και να καταλαβουνε τις θεσεις τα Δικα τους ΠΑΙΔΙΑ...ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανανέωση δεν μπορούσε να γίνει διότι η νέα Δημοτική Αρχή είχε πει ότι θα τα αλλάξουν όλα τα στραβά της προηγούμενης και τους συγκεκριμμένους τους είχε διορίσει η κα. ΝΤΙΝΑ !
    Μάλλον δεν γνωρίζουν ότι αυτά τα "κακά παιδιά" είχαν κάνει ενστάσεις στα πρώτα αποτελέσματα και πήραν αυτές τις θέσεις με βάση τα μόρια που διέθεταν στον διαγωνισμό μέσω Α.Σ.Ε.Π. (στα πρώτα αποτελέσματα ήταν διαφορετικά ονόματα τα 9 άτομα από τις )
    Αυτά λοιπόν τα κακά παιδιά (της κα. Ντίνας) για πληρωθούν στην πρώτη σύμβαση για τον Αύγουστο του 2013 (επιδή είναι κλειστοί οι παιδικοί και λογικά δεν πήγαν για δουλειά) δούλεψαν από τον Νοέμβριο του 2013 μέχρι και τον Ιανουάριο του 2014 τζάμπα και μάλιστα χωρίς καμία σύμβαση διότι τους έλεγαν ότι από μέρα σε μέρα θα ερχόταν η νέα από τον Α.Σ.Ε.Π.
    Ναι τότε τους έκανε ανανέωση η προηγούμενη Δημοτική Αρχή και δεν έκανε νέα προκήρυξη όχι από αγάπη αλλά γιατί δεν πρόλαβαν για νέα προκήρυξη και τα "κακά παιδιά" κρατούσαν τους παιδικούς ανοικτούς για περίπου 3 μήνες (τζάμπα).
    Επίσης είναι πολύ "κακά παιδιά" διότι τόλμησαν να ζητήσουν τους μισθούς που τους χρωστάνε (3 μήνες).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπορεί να είναι νόμιμο
    αλλά δέν είναι σωστό , ν' απολύονται Συμπολίτες μας
    ενεργοί απλοί πολίτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. στο χωρίο του δημάρχου να φτιάξετε παιδικό σταθμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η αντιπολίτευση θα μπορούσε να δώσει τέρμα σε αυτή την κατάφωρη αδικία εις βάρος εργαζομένων. Θα μπορούσε να επέμβει και να συζητηθεί ξανά το θέμα. Οι εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι και έχουν προσληφθεί με αξιοκρατικές διαδικασίες. Η νεα δημοτική αρχή μπορεί να κάνει και νέες προσλήψεις παράλληλα με τις ανανεώσεις των ήδη υφιστάμενων συμβάσεων. Έχει αυτή την ευχέρεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δειξτε το πολιτικο σας ηθος κ.Γαλουνη!!!!! "Φυγετε εσεις να ερθουν οι δικοι μου"... ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!!!! ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΤΕ!!!! ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο