Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Μαρτυρίες θέλουν τoν 20χρονο Βαγγέλη Γιακουμάκη ζωντανό στο Αγρίνιο

      Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η εξαφάνιση του 20χρονου Βαγγέλη Γιακουμάκη, ο οποίος είναι σπουδαστής στην Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων και έχει καταγωγή από το Ρέθυμνο της Κρήτης.
     Στο μεταξύ, πληθαίνουν οι μαρτυρίες για εμφάνιση του 20χρονου σπουδαστή  στην περιοχή του Αγρινίου και ενώ η όλη υπόθεση συγκεντρώνει πλέον το ενδιαφέρον της πανελλήνιας κοινής γνώμης.
    Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr, η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας του Αγρινίου, ασχολείται ενεργά πλέον με την υπόθεση μετά από καταθέσεις ατόμων που ισχυρίζονται ότι είδαν τον νεαρό σπουδαστή να κινείται στην περιοχή. Συγκεκριμένα υπάρχει μαρτυρία που έγινε στην τοπική τηλεόραση ότι ο 20χρονος εθεάθη σε κατάστημα εστίασης και εξυπηρέτησης οδηγών – επιβατών στην εθνική οδό και συγκεκριμένα κοντά στο Ρίβιο (24ωρο), ενώ ένας ακόμη μάρτυρας φέρεται να έχει καταθέσει πως είδε τον νεαρό στην πλατεία Καραπανεϊκα........



    Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για υλικό που έχει συγκεντρωθεί από τις κάμερες ασφαλείας του υπεραστικού ΚΤΕΛ της Αιτωλοακαρνανίας, για να ερευνηθεί εάν ο 20χρονος πήρε λεωφορείο και αποβιβάστηκε στον σταθμό του ΚΤΕΛ. 
     To star.gr αναφερει ακόμη πως μετά τις αποκαλύψεις ότι ο νεαρός είχε πέσει θύμα bullying από μια ομάδα Κρητικών που του έκανε καψόνια… νέες μαρτυρίες έγιναν γνωστές και δίνουν ελπίδες στην οικογένεια του, που έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της. Σύμφωνα με τον ιδιωτικό ντετέκτιβ Φώντα Βρόσγο, υπάρχουν μαρτυρίες οι οποίες ερευνώνται και θέλουν τον Βαγγέλη να επισκέφτηκε πριν λίγες μέρες ένα κατάστημα που βρίσκεται ανάμεσα στο Αγρίνιο και την Αμφιλοχία.

    Την ίδια στιγμή, οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ ελέγχουν το υλικό από κάμερες ασφαλείας, ενώ το πρωί της Δευτέρας αναμένονται τα στοιχεία από το κινητό τηλέφωνο του 20χρονου, ο οποίος αγνοείται εδώ και δέκα μέρες.
     Έτσι, με αυτό τον τρόπο θα υπάρχει μια πιο σαφής εικόνα για την υπόθεση. Παράλληλα, συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, της ΕΜΑΚ, καθώς και μελών εθελοντικών οργανώσεων, στον περιβάλλοντα χώρο της Γαλακτοκομικής Σχολής.
     Η οικογένεια κάνει έκκληση σε όσους ξέρουν το παραμικρό να μιλήσουν, γιατί το κάθε λεπτό έχει σημασία, όταν μιλάμε για μια ανθρώπινη ζωή.

Το προφίλ του «μάγκα» της σχολής
     Όπως φαίνεται ο Βαγγέλης βίωνε τον εκφοβισμό μέσα στη σχολή, ωστόσο δεν είχε μιλήσει ποτέ για αυτό στην οικογένεια του. Το μόνο που φέρεται να είχε αναφέρει στην μητέρα του ήταν ότι αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα με τον παλαιό του συγκάτοικο. Άλλαξε δωμάτιο και οι γονείς του πίστεψαν ότι τα προβλήματα για εκείνον είχαν τελειώσει. Τα πράγματα ωστόσο ήταν διαφορετικά.
     Σύμφωνα με τους συμφοιτητές του, ο Κρητικός και η παρέα του… συνέχισε να του φέρεται άσχημα, να τον χτυπάει, να του μιλάει άσχημα και να τον κοροϊδεύει μπροστά στους υπολοίπους.

Μπερδεμένες μαρτυρίες
Το κουβάρι περιπλέκεται ακόμη περισσότερο με τις μαρτυρίες των πολιτών των Ιωαννίνων. Ένας οδηγός λεωφορείου υποστηρίζει ότι είδε τον Βαγγέλη να ανεβαίνει στο όχημα το μεσημέρι της Παρασκευής, που εξαφανίστηκε, χωρίς όμως να θυμάται σε ποια στάση κατέβηκε.
    Από την άλλη η μαγείρισσα της σχολής, η οποία παίρνει καθημερινά το λεωφορείο ισχυρίζεται πως δεν τον είδε, εκείνο το μεσημέρι, παρότι οι ώρες συμπίπτουν.
        Παράλληλα, ερευνάται το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας καταστημάτων που ήταν κοντά στον φούρνο, του οποίου ο ιδιοκτήτης υποστηρίζει ότι ο Βαγγέλης λίγο πριν χαθούν τα ίχνη του, πήρε κάτι από εκεί να φάει κι έφυγε.

http://www.agriniopress.gr/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο