Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Βρέθηκε απανθρακωμένο πτώμα στο Norman Atlantic -Ενα μήνα μετά την τραγωδία

ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΣΤΟΥΣ 10

     Ένα απανθρακωμένο πτώμα εντοπίστηκε στο επιβατικό/οχηματαγωγό πλοίο Norman Atlantic, το οποίο τυλίχθηκε στις φλόγες, σε θαλάσσια περιοχή βόρεια της Κέρκυρας στις 28 Δεκεμβρίου.
    Το πτώμα βρέθηκε στην καμπίνα ενός φορτηγού στο κατάστρωμα 4.
     Η σορός του ανασύρθηκε και μεταφέρθηκε στο Ινστιτούτο Ιατροδικαστικής του Μπάρι, όπου και θα πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες ενέργειες για την ταυτοποίησή του......



   Η σορός ανασύρθηκε και μεταφέρθηκε στο Μπάρι, στο Ιατροδικαστικό Ινστιτούτο, όπου μέσα στις επόμενες ώρες γίνουν οι απαραίτητες για την ταυτοποίηση του εργασίες.                Την νεκροψία-νεκροτομή θα αναλάβουν ιατροδικαστές που θα οριστούν από τους εισαγγελείς του Μπάρι Francesco Introna και Biagio Solarino, οι οποίοι και παραβρέθηκαν στην επιθεώρηση του πλοίου,κατά την οποία εντοπίστηκε το πτώμα.
         Η εν λόγω σορός είναι η πρώτη που εντοπίζεται εντός του πλοίου, ανεβάζοντας την ίδια ώρα τον αριθμό των ατόμων που έχασαν τη ζωή τους στους 10. Οι άλλοι εννέα είχαν αντοπιστεί από διασώστες στη θάλασσα (τρεις επιβάτες Έλληνες, δύο Ιταλοί, δύο Γερμανοί, ένας Τούρκος και ένας Γεωργιανός).
      Σε σύγκριση με τον κατάλογο των επιβαινόντων, 18 εξακολουθούν να αγνοούνται και οι ερευνητές δεν αποκλείουν ότι υπάρχουν περισσότερα θύματα μέσα στο πλοίο που μετατράπηκε σε πύρινη κόλαση.
http://www.iefimerida.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο