Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Αγρίνιο: Ουρές για τα δωρεάν laptop-σύνδεση στο διαδίκτυο

Χρόνια είχαν να δουν τόσο κόσμο τα καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών και στο Αγρίνιο, μετά το «άνοιγμα” του προγράμματος άρσης του ψηφιακού αποκλεισμού, μέσα από το πρόγραμμα χορήγησης δωρεάν ηλεκτρονικού εξοπλισμού, σύνδεσης και εκπαίδευσης για πρόσβαση στο διαδίκτυο και τις νέες τεχνολογίες......

Οι δικαιούχοι, που είναι όλοι όσοι λαμβάνουν κοινωνικό μέρισμα, αφού τύπωσαν τα απαραίτητα κουπόνια  μέσα από την σχετική εφαρμογή  στην ιστοσελίδα  e-inclusion.gr, συνωστίστηκαν από το πρωί σε καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών και εταιρείες διαδικτύου κλπ. ώστε να αγοράσουν εξοπλισμό (tablet ή laptop) και να διασφαλίσουν σύνδεση στο internet.
Oι εικόνες είναι χαρακτηριστικές και προέρχονται από γνωστό κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών στο κέντρο του Αγρινίου.
Να θυμίσουμε πως κάθε ωφελούμενος δικαιούται μόνο μία επιταγή-κουπόνι , η αξία του οποίου καλύπτει τις ακόλουθες παροχές: – Διαδικτυακή σύνδεση (σταθερή ADSL/VDSL ή κινητή (mobile) 3G (ή ανώτερη) ή δορυφορική) – μέχρι 12 ευρώ το μήνα και μέχρι 31/10/2015 – Βασικό εξοπλισμό πρόσβασης στο διαδίκτυο (tablet ή netbook ή laptop/notebook) – μέχρι 230 ευρώ. – Υπηρεσίες Υποστήριξης – Συμβουλευτικής ενημέρωσης κατ’ οίκον προαιρετικά, σε βασικά στοιχεία χρήσης του εξοπλισμού και του διαδικτύου, έως 60 ευρώ.
geg-oures-psifiaki1

agriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο