Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Εκπληκτική εμφάνιση του Fight Club Kakarelis στο διασυλλογικό πρωτάθλημα kick boxing και πυγμαχίας


Διαβάστε την ανακοίνωση του συλλόγου Fight Club Kakarelis για το διασυλλογικό πρωτάθλημα kick boxing και πυγμαχίας στο οποίο τα πήγαν περίφημα.

   Καταπληκτική εμφάνιση των αθλητών μας στο διασυλλογικό πρωτάθλημα kick boxing και πυγμαχίας των fighters από τους αθλητές του fight club kakarelis. 
    Πέρα από την εμπειρία που απέκτησαν κατάφεραν να κερδίσουν 5 μετάλλια σε σύνολο 9 αθλητές. Oι αθλητές κάτω από τις οδηγίες του προπονητή τους Κακαρελη Νίκου πραγματοποιησαν πολύ καλές εμφανίσεις μιας και πλέον είναι  μοναδικός σύλλογος του νομού μας που αγωνίζεται σε μεγάλες διοργανώσεις πυγμαχίας και kic boxing..........


     Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές  αλλά και στον προπονητή Κακαρελη Νίκο που έχει καταφέρει να φτάσει τον Αγρινιώτικο σύλλογο μέσα στους καλύτερους συλλόγους. Οι 3 αθλητές ήταν από τον καινούργιο σύλλογο στο Μεσολόγγι όπου πέτυχαν 2 νίκες.Οι αθλητές μας που κέρδισαν μετάλλια είναι.

FIGHT CLUB KAKARELIS ΑΓΡΙΝΙΟ
Τζαφα Ραλφ χρυσό μετάλλιο
Μυζηθρας Δημήτρης χρυσό μετάλλιο
Κουτρουμπας Γιώργος χρυσό μετάλλιο

FIGHT CLUB KAKARELIS ΜΕΣΟΛΌΓΓΙ
Διαμαντοπουλος Δημήτρης χρυσό μετάλλιο
Μπαλη Κωνσταντίνος χρυσό μετάλλιο

 Την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου αγωνίζονται στην επαγγελματικη διοργάνωση και μια από τις καλύτερες στην Ελλάδα το versus 3 αθλητές μας. Ο Παπαδόπουλος Κώστας παίζει στην κατηγορία για την διεκδίκηση της ζώνης του Versus στα - 70 κιλά. Ο Ζηας Γιάννης αγωνίζεται στην κατηγορία -67 και ο Τσιριμωκος Χρήστος στα - 71 κιλά. 
    Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς των αθλητών μας Πυρηνική Ιατρική Αγρινίου,extrem stores Αγρινίου και seven hellas. 
Καλή επιτυχία στους αθλητές μας.





2 σχόλια:

  1. Αυτος ο συλογος αποτι διαβαζω εχει πολλες επιτυχιες συγχαρητηρια σε αυτα τα παιδια και πολλα συγχαρητηρια στον δασκαλο τους που εχει και καποιεςριζες αποτι ακουσα και απο ξηρομερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο