Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Λονδίνο-Άκτιο με EasyJet!

        Φαίνεται ότι τελικά οι έντονες προσπάθειες που έκανε η Ένωση Ξενοδόχων Πρέβεζας και ο πρώην πλέον Πρόεδρος της Ένωσης κ. Πολύκαρπος Χαλκίδης για την αεροπορική σύνδεση του Ακτίου με τη Μεγάλη Βρετανία σε συνεργασία με την εταιρεία χαμηλού κόστους Easy Jet, ευοδώθηκαν!
     Σύμφωνα με ανακοίνωση της EasyJet από το Μάιο η εταιρεία θα ξεκινήσει πτήσεις από το Γκάτγουικ του Λονδίνου προς το Άκτιο.
       Πιο συγκεκριμένα από τις 17 Μαΐου έως και 21 Οκτωβρίου θα πραγματοποιούνται δύο πτήσεις την εβδομάδα κάθε Τετάρτη και Κυριακή.....



   Αναμφίβολα πρόκειται για μία πολύ σημαντική εξέλιξη η οποία θα δημιουργήσει νέα δεδομένα στο τουριστικό γίγνεσθαι της ευρύτερης περιοχής.
      Να θυμίσουμε πως μέσα στο 2014 έγιναν δύο συσκέψεις στην περιφερειακή ενότητα Πρέβεζας με πρωτοβουλία της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Πρέβεζας για το ενδεχόμενο συνεργασίας με την EasyJet.

http://www.atpreveza.gr/

1 σχόλιο:

  1. H ένωση ξενοδόχων Αιτωλ/νίας τι έκανε? Οι δήμαρχοι εκεί της περιοχής τι κάνουν?Γιατί οι Πρεβεζιάνοι θεωρούν ότι το αεροδρόμιο είναι δικό τους?Ότι είναι στο δικό τους νομό και το προβάλλουν?Είναι πιο έξυπνοι?Όχι, είναι πιο πονηροί,γιατί κάποιοι άλλοι κοιμούνται όρθιοι...κι απλώς κοιτάνε σα φτωχοί συγγενείς...ίσως τους λυπηθούν και τους πετάξουν κανένα ξεροκόμματο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο