Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Διπλή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ακτίου Βόνιτσας

   Διπλή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ακτίου Βόνιτσας θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015, στο Δημαρχείο στη Βόνιτσα.
Συγκεκριμένα:

Α. ΔΕΥΤΕΡΑ 9 Φεβρουαρίου 2015, στις 15:00 μμ.
Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου 

         Σας καλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημοτικό Κατάστημα στην Βόνιτσα, στις 9 Φεβρουαρίου 2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 15:00 για συζήτηση και λήψη απόφασης στo παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης:
   1.-Τροποποίηση και συμπλήρωση του ετήσιου τεχνικού προγράμματος του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας, έτους 2015. (Εισηγήτρια κα Φιώρου)...............



Β. ΔΕΥΤΕΡΑ 9 Φεβρουαρίου 2015, στις 15:30 μμ.
Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου 

     Σας καλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημοτικό Κατάστημα στην Βόνιτσα, στις 9 Φεβρουαρίου 2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 15:30 για συζήτηση και λήψη απόφασης με μοναδικά θέματα ημερήσιας διάταξης:

1.-Προσαρμογή και ψήφιση του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης και της Στοχοθεσίας του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας οικονομικού έτους 2015 σύμφωνα με το Τεχνικό Πρόγραμμα.
(Εισηγητής κ. Τομαράς)

2.-Προσαρμογή και ψήφιση του προϋπολογισμού του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας οικονομικού έτους 2015 σύμφωνα με το Τεχνικό Πρόγραμμα.
(Εισηγητής κ. Τομαράς)

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΜΠΑΛΑΤΣΟΥΡΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ    

2 σχόλια:

  1. ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ Ο ΤΟΜΑΡΑΣ.
    ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΥΝΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΓΙΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑ.
    ΔΗΜΑΡΧΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι ο τομαρας σας εφταιξε δεν λετε που πανω στην κατουνα σας ταραξε ο σεραφης αυτος επρεπεν α ντρεπεται που κυκλοφορει στην κατουνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο