Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Οι επιβάτες στο ταξί από τη Βόνιτσα, δεν εγκαταλείφθηκαν στο Αγρίνιο…

         Όλοι γνωρίζουμε ότι αρκετοί πολίτες του Δήμου Πρέβεζας χρησιμοποιούν για την ταχύτερη μεταφορά  τους στην Αθήνα τα ταξί της Βόνιτσας
   Τις τελευταίες ημέρες δημοσιεύτηκε από τοπικό site, ότι η τροχαία του Αγρινίου σταμάτησε ταξί και ο οδηγός παραπέμφθηκε στην αστυνομία  Αγρινίου με την κατηγορία της κλοπής μεταφορικού έργου, ενώ οι επιβάτες εγκαταλείφτηκαν στον δρόμο, διερωτώμενοι πως θα φτάσουν στον προορισμός τους.
        Ο οδηγός ταξί, Αθανάσιος Πρόνιος, ο όποιος μετράει 22 χρόνια στο χώρο των ταξί  Βόνιτσας, μίλησε στον Prisma 95,1 και στην εκπομπή του Κώστα Kαζαντζίδη «υπάρχει θέμα» επί του θέματος,  λέγοντας ότι: "Είναι αληθές,  η τροχαία Αγρινίου σταμάτησε το ταξί. Όμως πρέπει να υπογραμμίσουμε, ότι κατευθείαν μόλις μας σταμάτησε, ήρθε δικό μας ταξί απο τη Βόνιτσα και παρέλαβε τους επιβάτες".......



       Λένε ότι επιτελούμε κλοπή μεταφορικού έργου, ανέφερε ο κ. Πρόνιος και πρόσθεσε, "το ταξί είναι δημοσίας χρήσεως σύμφωνα με το Υπουργείο. Ο  νόμος που ισχυρίζονται αφορά τα ΙΧ πούλμαν. Σε αυτό, άλλωστε οφείλεται το γεγονός, ότι,  όταν ο δικηγόρος μας, εξήγησε στο διοικητή της τροχαίας τα γεγονότα, ο οδηγός  Παντελής Φουσέκης, έφυγε ατιμώρητος".


        Παράλληλα ερωτηθείς όσον αφορά το ΚΤΕΛ, το οποίο επιχειρεί να σταματήσει το δίκτυο μεταφοράς των ταξί Βόνιτσας, "γνώριζε το νόμο ή επικαλούνταν χωρίς λόγο παρανομία"
     Ο κ. Πρόνιος απάντησε: «Βεβαίως,  ήταν ενήμεροι αλλά  είχαν ως σκοπό την ταλαιπωρία του κόσμου. Τρανό παράδειγμα το δικαστήριο της Αθήνας στο όποιο παραβρεθήκαμε και αθωωθήκαμε για άλλη μια φορά».

http://www.prevezatoday.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο