Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΓΑΛΟΥΝΗ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ

Προγραμματισμένη συνάντηση είχε σήμερα Σάββατο 28/2/2015 ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κος Γαλούνης με τον Αναπληρωτή Υπουργό Κοινωνικών Ασφαλίσεων κο Στρατούλη, στο γραφείο του Υπουργού στην Αθήνα.
Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον κο Υπουργό για όλα τα μεγάλα θέματα που αφορούν το Δήμο Ξηρομέρου.....
Συγκεκριμένα για την ύδρευση της πόλης του  Αστακού (εξωτερικό - εσωτερικό δίκτυο), το νέο οδικό άξονα Πλατυγιάλι – Αστακός, τον βιολογικό καθαρισμό – την αποχέτευση, τα σφαγεία, τον τουρισμό (κατασκευή λιμανιού – μαρίνας Αστακού και Μύτικα),  την αγροτική ανάπτυξη (οδοποία), για θέματα παιδείας (κατασκευή νέων σχολικών κτηρίων – Γυμνάσιο Αστακού), για θέματα αθλητισμού (κλειστό γυμναστήριο Αστακού – χλοοτάπητας στα γήπεδα ποδοσφαίρου), την δημοτική οδοποία, τις αναπλάσεις κοινοχρήστων χώρων, καθώς και για όλα τα έργα που αφορούν την καθημερινότητα των πολιτών.
Ο Δήμαρχος  ενημέρωσε τον Υπουργό για την έλλειψη δημόσιων υπηρεσιών από τον Δήμο (όπως εφορία, ειρηνοδικείο, λιμεναρχείο, ΙΚΑ κ.λ.).
Και οι δυο πλευρές θεώρησαν σημαντική την ίδρυση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ξηρομέρου, διότι πιστεύουν ότι θα δώσει μεγάλη ανάπτυξη στην περιοχή.
Ο Δημάρχος ζήτησε από τον κο Υπουργό τη σύσταση γραφείου εξυπηρέτησης ΙΚΑ στον Αστακό, αφού πρώτα  τον διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος θα στεγάσει την παραπάνω υπηρεσία σε δημοτικό κτήριο.
Η συνάντηση ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε σε φιλικό και άριστο κλίμα όπου κυριάρχησε η συνεννόηση και η συνεργασία για το καλό του τόπου μας.
Ο κος Υπουργός διαβεβαίωσε το Δήμαρχο ότι θα αγωνιστεί με όλες του τις δυνάμεις για την  επίλυση των παραπάνω προβλημάτων του Δήμου.




erotokritosgalounis


2 σχόλια:

  1. Ξέχασε ... να πεί ! ότι δέν πίνεται και δεν καταπίνεται ,
    το νερό στο Αρχοντοχώρι ! το Χωριό του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν τον ψήφισα αλλά ειμαι σίγουρος οτι θα κανει έργα αυτος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο