Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Κανδήλα Ξηρομέρου: Λατρεία για την ΑΕΚ!!!



ΦΩΤΟ: Σπυριδούλα Σούφη 

Έβαψαν σπίτι  με τα χρώματα της ΑΕΚ!!!

       Έναν πρωτότυπο τρόπο επέλεξαν φίλαθλοι της ΑΕΚ στην Κανδήλα Ξηρομέρου για να εκφράσουν την λατρεία τους για την ομάδα τους που φέτος αγωνίζεται στη Β΄ Εθνική (Football League).
       Συγκεκριμένα έβαψαν όλη την εξωτερική όψη του σπιτιού (το έχουν και γραφεία) με τα κιτρινόμαυρα χρώματα της αγαπημένης τους ομάδας......

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ.......

 
    Μέχρι και το έμβλημα το δικέφαλο Αετό σχεδίασαν πάνω στο πέτρινο τοίχο. Το γεγονός αυτό καταδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο ότι οι φίλαθλοι της ΑΕΚ ακόμα και στο Ξηρόμερο, δεν χάνουν ευκαιρία για να εκδηλώσουν την αγάπη τους για το σύλλογο….











5 σχόλια:

  1. Το συγκεκριμένο οίκημα αποτέλεσε σύνδεσμο της ΑΕΚ για μερικά χρόνια. Δυστυχώς η οικονομική συγκυρία δεν επέτρεψε τη συνέχιση της συντήρησής του και τα τελευταία δύο χρόνια είναι ανενεργός. Πέρυσι έγινε μια προσπάθεια επανασύστασης αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Υπάρχει μια καινούρια κίνηση αυτή τη στιγμή μιας και έχουν βρεθεί δύο χρηματοδότες οι οποίοι ενδιαφέρονται να πληρώνουν εξ ημισείας το ενοίκιο και τη συνδρομητική τηλεόραση για να παρακολουθούμε τούς αγώνες. (Σας γράφει ο ένας εκ των δύο). Μέχρι το Πάσχα ελπίζουμε να έχουμε καταλήξει. Η απόφαση έχει να κάνει και με τα οικονομικά αλλά πρωτίστως και κυρίως με διάφορες σκέψεις για ενεργή λειτουργία του Συλλόγου και σε κοινωνικό επίπεδο. Μόλις προετοιμάσουμε τις δράσεις θα δούμε αν είναι βιώσιμες (υπό την έννοια ότι θα ενδιαφερθούν να συμμετέχουν ενεργά φίλοι της ομάδας, αναλαμβάνοντας και διεκπεραιώνοντας μια δράση ο καθένας, διότι χρόνος δεν υπάρχει). Ελπίζουμε να τα καταφέρουμε αυτή τη φορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ποιος εισε ρε φιλε για να ξερουμε και εμεις που φτιξαμε αυτο που βλεπεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητε ανωνυμε 9:24, εισαι "ο ένας εκ των δυο" λες.. κι επειδη ξέρω τουλάχιστον τους δυο που προσπαθούν τωρα κάτι να γίνει, μήπως θα μπορούσες να μας πείς ποιός είσαι για να προσπάθησετε όλοι μαζί και να μην αναρωτιούνται κι οι υπόλοιποι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Panos Paliogiannhs:
    Ευχαριστούμε το ΞΗΡΟΜΕΡΟΝΕWS για τη προβολή του συνδέσμου μας στην Κανδήλα. Ήταν μια σωστή κίνηση που γεννάει την ελπίδα να έλθουν κοντά μας στο δεύτερο σπίτι μας, πολλά νέα παιδιά για να μεγαλώσουμε την οικογένεια της ΑΕΚ. ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ.

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

    (ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΑΝΔΗΛΑΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο