Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Με ένδικα μέσα προσπαθεί ο Δήμος Ξηρομέρου, να γλιτώσει το μεγάλο πρόστιμο του ΙΚΑ για ανασφάλιστη εργασία

          Σε επιτόπιο έλεγχο που διενεργήθηκε την 4-11-2014 από το ΙΚΑ βρέθηκαν να δουλεύουν στο Δήμο Ξηρομέρου ανασφάλιστοι εργαζόμενοι. 
    Με την αριθµ. Μ13/2-12-2014 Πράξη Επιβολής Προστίµου, το ΙΚΑ (Υποκατάστηµα Αγρινίου), επέβαλλε πρόστιµο στο ∆ήµο Ξηρομέρου συνολικού ποσού 31.648,32, γιατί όπως διαπιστώθηκε ο ∆ήµος Ξηρομέρου:  
α)-δεν είχε αναγράψει στον Πίνακα Προσωπικού  τους αναφερόµενους στην σχετική Πράξη, και
β)-δεν τηρούσε τον ισχύοντα Πίνακα Προσωπικού.....



     Μέσα από το Blog σας είχαμε ενημερώσει για το μεγάλο πρόστιμο του ΙΚΑ προς τον Δήμο Ξηρομέρου (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ).

      Ο Δήμος Ξηρομέρου προασπίζοντας τα συμφέροντα του με ένδικα μέσα, προσπαθεί να γλιτώσει ή να μειώσει το μεγάλο πρόστιμο….









2 σχόλια:

  1. Αυτό είναι το πρώτο χρέος που θα αφήσει η δημοτική αρχή στην επόμενη γιατί μέχρι τότε τα δικαστήρια δεν θα έχουν τελειώσει,αλλα και το πρόστημο θα πληρωθεί. Δέν έχω τίποτα με τον δικήγόρο του Αγρινίου που ανέλαβε την υπόθεση αυτή. Αλλα ρωτάω δικηγόρος αστακιώτης δεν υπήρχε; Ούτε δικηγόρος που να έχει γραφείο στον Δήμο μας;Δίνουμε λεφτά στο Αγρίνιο και όχι σε δημότες . Μπράβο σας Ζωντανεύουν όλα τα φαντάσματα του παρελθόντος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απόστολε κακώς συνηγόρησες διότι έτσι δεν προστατεύεις τα συμφέροντα του δήμου, αλλά του δημάρχου και όσων διαιωνίζουν τέτοιες πρακτικές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο