Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Η ΒΟΝΙΤΣΑ (ο Γιάννης Βέττας) έπαιξε "Κρυμμένο Θησαυρό" στην καρναβαλική Πάτρα

     Προσκομίστηκε η αστυνομική ταυτότητα του Ιωάννη Βέττα, ο οποίος έχει γεννηθεί στις 12/2/1966, όταν ξεκίνησε ο "Κρυμμένος Θησαυρός"

        Μια γλυκιά καρναβαλική νότα ξετυλίχτηκε χθες το βράδυ της Κυριακής 15 Φεβρουαρίου 2015 στο Καρναβαλικό Γραφείο κατά την παράδοση σακούλας από τα πληρώματα του 50ου επετειακού Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού όταν στην παράδοση σακούλας της συνεργασίας πληρωμάτων 7, 88 και 90 μαζί με τον Βασίλη Χατζησταύρου από το πλήρωμα 88 ήρθε και ο Ιωάννης Βέττας από τη Βόνιτσα, ο οποίος έχει γεννηθεί στις 12 Φεβρουαρίου 1966, όταν και ξεκίνησε το 1ο Κυνήγι του Αποκριάτικου Κρυμμένου Θησαυρού στην Πάτρα.
     Η αστυνομική ταυτότητα του Ιωάννη Βέττα προσκομίστηκε ως ζητούμενο-φέρτε του 1ου θέματος σακούλας που είχε δοθεί από την Οργανωτική Ομάδα του 50ου Κρυμμένου Θησαυρού μέσω της ΕΡΑ Πάτρας 92,5......



«Στις 12 Φεβρουαρίου 1966 ξεκίνησε το 1ο Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού. Φέρτε μας μία Αστυνομική Ταυτότητα κάποιου ή κάποιας που να έχει γεννηθεί την παραπάνω ημερομηνία.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ταυτότητα να είναι πρωτότυπη και όχι φωτοτυπία. Βάλτε τη στη Σακούλα του Παιχνιδιού
Βαθμοί: 10».
      Ο Ιωάννης Βέττας ωστόσο δεν έμεινε στο δανεισμό της ταυτότητας στη συνεργασία του πληρώματος αλλά ταξίδεψε με την οικογένειά του από τη Βόνιτσα στην Πάτρα συμμετέχοντας στο παιχνίδι.
      Έτσι 50άρης σήμερα ο Ιωάννης Βέττας, 50άρης και ο Κρυμμένος Θησαυρός του Πατρινού καρναβαλιού! 
     Τους ευχόμαστε να τα ξεπεράσουν τα 100 και να είμαστε όλοι πάλι μαζί να γιορτάσουμε το Πατρινό Καρναβάλι και τον 100ο Κρυμμένο Θησαυρό, όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου του Καρναβαλικού γραφείου – Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πατρέων.
      Πάντως το άνοιγμα της σακούλας για τη συνεργασία των πληρωμάτων 7, 88 και 90 με την αστυνομική ταυτότητα του Ιωάννη Βέττα θα δώσει στα πληρώματα τους 10 βαθμούς.


http://www.thebest.gr/

1 σχόλιο:

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο