Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Έργο πνοής για τη Βόνιτσα η βελτίωση και αναβάθμιση της Δυτικής εισόδου


ΚΕΙΜΕΝΟ: Νώντας Νικάκης
ΦΩΤΟ: Σταύρος Πάτσης

     Ένα έργο πνοής για την πόλη της Βόνιτσας, παίρνει το δρόμο προς υλοποίηση αφού άρχισαν εκ μέρους της αναδόχου εταιρίας το έργο για βελτίωση, αναβάθμιση της Δυτικής εισόδου όπως ερχόμαστε από Λευκάδα στη τοποθεσία «Καλντερίμι».
     Να τονίσω ότι είναι ένα σημαντικό έργο που δεν εξυπηρετεί μόνο τους πολίτες της Βόνιτσας αλλά και τους επισκέπτες, καθώς με την κατασκευή του θα συμβάλει στην καλύτερη και ασφαλέστερη διαχείριση της κυκλοφορίας, θα ελαχιστοποιήσει τους κινδύνους των τροχαίων ατυχημάτων και θα αναβαθμίσει την εικόνα της εισόδου της πόλης μας.
     Να επισημάνω ότι τις φωτογραφίες του έργου τράβηξε όσον αφορά τις εργασίες διαμόρφωσης αναβάθμισης στην υποβαθμισμένη σήμερα περιοχή της Δυτικής εισόδου της πόλης μας, ο  ακούραστος και  πάντα παρατηρητικός Σταύρος Πάτσης, ο οποίος με την ψηφιακή του μηχανή στην τσέπη καταγράφει συνεχώς ότι ωραίο κατασκευάζεται στην περιοχή μας.....


       Επίσης το έργο περιλαμβάνει αγωγούς ομβρίων, πλακοστρώσεις, φύτευση πρασίνου, κράσπεδα, πέτρινη βρύση, ρείθρα, κ.α και όταν ολοκληρωθεί πέρα από τη λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση στην είσοδο της πόλης, θα φέρει οικονομική ανάπτυξη, θα δώσει ευκαιρίες στον πολιτισμό, στην αναψυχή, στην άθληση, στον τουρισμό.









1 σχόλιο:

  1. το σημείο αυτό πρέπει οπωσδήποτε να ασφαλτοστρωθεί,να καθαριστεί από τα χιλιάδες σκουπίδια και να αποτελεί,η λίμνη Κομήτη,ένα αξιοθέατο.Απαραίτητη προϋπόθεση να κατεδαφιστούν τα παράνομα-αυθαίρετα κοτέτσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο