Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Στο «Γεγονός» που κυκλοφορεί

Διαβάστε στο φύλλο που κυκλοφορεί:
-Προβλήματα ξανά στο Άκτιο-Αμβρακία. Σε υποχρεωτική άδεια εργαζόμενοι των εργοταξίων, εκκρεμούν δικαστήρια για τις απαλλοτριώσεις. Σύσκεψη στο Υπουργείο για τις εξελίξεις.
   Κυκλοφορεί από σήμερα πρωί του Σαββάτου 21 Φεβρουαρίου στα περίπτερα και τα κέντρα τύπου του Αγρινίου και της Αιτωλοακαρνανίας η εβδομαδιαία εφημερίδα «Γεγονός».
Διαβάστε στο φύλλο που κυκλοφορεί:
-Προβλήματα ξανά στο Άκτιο-Αμβρακία. Σε υποχρεωτική άδεια εργαζόμενοι των εργοταξίων, εκκρεμούν δικαστήρια για τις απαλλοτριώσεις. Σύσκεψη στο Υπουργείο για τις εξελίξεις.
-Αχρείαστη αντιπαράθεση: οργή στο Μεσολόγγι για τις δηλώσεις του δημάρχου Αγρινίου
-‘Έλλειμμα σε ταμείο του δήμου Μεσολογγίου. Σε εισαγγελέα και Υπουργείο Εσωτερικών η υπόθεση. «Η αλήθεια θα λάμψει», δηλώνει στο «Γ» ο Νίκος Καραπάνος......



-Άλλη μια «κραυγή αγωνίας» για το νοσοκομείο Αγρινίου. «Η διοίκηση μετά τα συνεχόμενα λουκέτα στην καρδιολογική, φαίνεται ότι έχει βαλθεί να τελειώνει με τη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Αγρινίου.
-Προσφυγή κατά της απόφασης της Αποκεντρωμένης για τον εργολάβο του πάρκου.
-Προβληματισμοί για Κλόκοβα: στο 48,1% το έργο της Ιόνιας οδού
-Συνεχίζουν με μήνυση κατά παντός υπευθύνου οι επαγγελματίες και οι κάτοικοι της περιοχής από Ερμίτσα μέχρι τον κυκλικό κόμβο (πρ. sprider),για τα έργα της αναδιαρρύθμισης.
-Στο αθλητικό ένθετο:  Σοκ με Βιγιαφάνιες που μένει εκτός για δυο μήνες, ωστόσο ακάθεκτος ο Παναιτωλικός αντιμετωπίζει σήμερα τον Πανθρακικό. Όλο το ρεπορτάζ, όλη η αθλητική επικαιρότητα.
-Όπως κάθε εβδομάδα όλη η τοπική επικαιρότητα  και οι μόνιμες στήλες της εφημερίδας, με άποψη και χιούμορ.

(Γραφτείτε συνδρομητές στο «Γεγονός». Το «Γεγονός»  στεγάζεται στο κέντρο του Αγρινίου, στον πεζόδρομο Ηλία Ηλιού 10, 3ος όροφος. Τηλέφωνα: 26410-24008 – 45150. FAX: 26410-24009.  Email: ef.gegonos@gmail.com  WEB: www.e-gegonos.gr )
http://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο