Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Ζεστή ατμόσφαιρα στην κοπή της Πίτας του Συνδέσμου Χρυσοβιτσάνων «Τα Κόροντα»





        Μέσα σε μία ζεστή οικογενειακή ατμόσφαιρα, έγινε χθες το απόγευμα, Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2014, σε μια πολύ ωραία εκδήλωση η Κοπή Πίτας του Συνδέσμου Χρυσοβιτσάνων «Τα Κόροντα» στην αίθουσα της ΠΑΝ.ΣΥ, Πατησίων 5, στην Αθήνα.
     Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του συλλόγου Ταξιάρχης Σάββας, καλωσορίζοντας τους παρευρισκομένους και στη συνέχεια, ευχήθηκε χαρούμενο, υγιές και δημιουργικό το νέο έτος και τόνισε ότι ο Σύλλογος συνεχίζει την θετική πορεία του για το καλό όλων των κατοίκων του χωριού......



    Αμέσως μετά χαιρέτησαν την εκδήλωση ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Χρυσοβίτσας Γιάννης Χρόνης, ο Αντιδήμαρχος Ξηρομέρου Βασίλης Μουρκούσης, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ξηρομεριτών Δημήτρης Στεργίου, ο Δημοτικός σύμβουλος Κώστας Γεωργούλας και ο  Γιώργος Δημητρούλης, μέλος του Δ.Σ. του σωματείου των συνταξιούχων ΙΚΑ.
      Την κοπή της πίτας ευλόγησε ο Ιερέας Παπα- Βασίλειος Πόπης και αμέσως μετά τα μέλη του συλλόγου, την μοίρασαν μαζί με πολλές ευχές για υγεία και πρόοδο για το 2015.
    Στην αίθουσα μικροί και μεγάλοι, συμμετείχαν στην κοπή της πίτας και στη συνέχεια με πολύ κέφι, χορό και εκπλήξεις, όλα τα μικρά παιδιά απόλαυσαν τον κλόουν. Το όμορφο απόγευμα συνοδεύτηκε με δωράκια σε όλα τα παιδιά.

























































10 σχόλια:

  1. Μέσα στην φωλιά του λύκου πήγε ο πρόεδρος μπράβο Γιάννη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Χρυσοβίτσας , είναι πρόεδρος ΟΛΟΥ του χωριού και ορθώς πήγε. τωρα εσύ τι εχεις να φοβηθείς ; αν είσαι Χρυσοβιτσάνος με με ματια βλέπεις ότι η "ομάδα" δεν τραβάει... ο Γιάννης ο Χρόνης σε μάρανε ; Κρίμα πάντως που ένα μικρό χωριό είναι με 2 συλλόγους στην Αθηνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Περιφρόνησαν και απαξίωσαν το πρόεδρο του Χωριού Γιάννη Χρόνη. Του έδωσαν το λόγο για χαιρετισμό τελευταίος κι ενώ γνωρίζουν ότι πάντα δίνεται πρώτα ο λόγος στο Τοπικό πρόεδρο, αφού αυτός είναι ο «Οικοδεσπότης» του Χωριού και έπονται οι υπόλοιποι, ακόμα και ο Πρόεδρο της Δημοκρατίας ή ο πρωθυπουργός. Καλά αλήθεια σε τόση εκτίμηση έχουν το χωριό τους; Κρίμα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να μας πείς και πόσα 50 ευρα παίρνεις για να γράφεις τέτοιες αρλούμπες Κυριακάτικα ... μάλλον δε στα σφυρήξανε καλά ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΩΣΤΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΚΤΙΜΑ ΟΤΙ ΠΡΩΤΑ ΚΑΛΟΥΝΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ. ΜΕΤΡΙΟΦΡΩΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ. ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι 50ευρα και με ενα μπουκάλι ουίσκι ειναι εντάξει κάποιοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η σειρα προτεραιότητας έχει ως εξής πρώτα αναφέρεται ο κληρικός που παραβρισκεται δευτερον περιφερειαρχες και στελεχη της περιφερειας τριτον Δημάρχοι και αντιδημάρχοι και τεταρτον η τοπική αυτοδιοικηση ....Λοιπόν κοιτατε να τα μαθετε καλά γιατί σας έχει τυφλώσει το μίσος απο τα φιλοδωρήματα που παίρνετε ώστε να συκοφαντειτε έναν απο τους πιο παλιούς και πιο Ιστορικούς Πολιτιστικούς Συλλόγους του Ξηρομέρου . Γελάει ο κόσμος μαζί σας τόσο καιρό που τό μονο που κάνεται είναι να συκοφαντειτε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ξερετε καλα απο 50 ευρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Διευκρινίζω, προς αποφυγή παρεξηγήσεων, ότι δεν έχω καμία σχέση με τα εν λόγω σχόλια που αναρτήθηκαν και ουδέποτε εξέφρασα κανένα παράπονο για τη σειρά των ομιλητών. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά για την πρόσκληση και την τιμή που μου έκανε ο Σύνδεσμος Χρυσοβιτσάνων «Τα Κόροντα» να απευθύνω χαιρετισμό στην συνάντηση των συγχωριανών μας.
    Τέτοια είδους σχόλια είναι εντελώς αναληθή και αβάσιμα και δηλώνω είμαι ο πρόεδρος όλων των Χρυσοβιτσάνων και επιθυμώ να συνεισφέρω στην ενότητα, στη πρόοδο και την ανάπτυξή του χωριού μου.
    Η πιο μεγάλη παράταξη είναι η Χρυσοβίτσα και αυτή μας ενώνει όλους. Βγήκαμε για να δουλέψουμε και να δώσουμε στον κόσμο πράγματα. Δεν χωράνε ούτε προσωπικά οφέλη, ούτε αντιδικίες, ούτε μίση. Είμαστε όλοι για τον ίδιο σκοπό για τη πρόοδο του χωριού μας.
    ΥΓ: Απευθύνω έκκληση να σταματήσουν τα σχόλια εδώ και να πάμε όλοι μαζί για την ανάπτυξη και την πρόοδο του χωριού μας.

    Ο Πρόεδρος ΤΚ Χρυσοβίτσας
    Γιάννης Χρόνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συμφωνώ, απολύτως, με όλα όσα λεει ο πρόεδρος της Χρυσοβίτσας και του εύχομαι να συνεχίσει την καλή του πορεία . Χρειαζεται το Ξηρόμερο να μείνει ζωντανό και ο Γιάννης Χρόνης απέδειξε ότι αγαπά πραγματικά τον τόπο μας ! Ενας φίλος Ξηρομεριτης... της "διασποράς" ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο