Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Πρέβεζα: Κι όμως δεν είναι... συντριβάνι!! Είναι βλάβη στον αγωγό ύδρευσης Πρέβεζας Λευκάδας

         Πρόκειται πραγματικά για ένα φαντασμαγορικό θέαμα που παρακολουθούν οι κάτοικοι της Πρέβεζας τις τελευταίες ημέρες, όμως η αλήθεια για αυτή την εικόνα είναι άλλη! 
      Πολλοί θα έλεγαν ότι είναι ένα συντριβάνι της φύσης, όμως η πραγματικότητα είναι πως αυτό το θέαμα προκύπτει από σοβαρότατη βλάβη στον αγωγό ύδρευσης του νησιού της Λευκάδας ο οποίος διέρχεται πλησίον του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Πρέβεζας. 
     Η βλάβη αυτή δεν έχει αποκατασταθεί για πάνω από δύο χρόνια με αποτέλεσμα τόνοι κυβικά νερού να σκορπιούνται στην θάλασσα. Αρμόδια υπηρεσία είναι ο Σύνδεσμος Υδρευσης Λευκάδας, ο οποίος πριν από περίπου ένα μήνα έθεσε ξανά το θέμα στο τραπέζι ώστε να βρεθεί λύση η οποία όπως ενημερωθήκαμε έχει δρομολογηθεί......

 
     Αυτό επεσήμανε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου και αντιδήμαρχος Λευκάδας Κώστας Σέρβος ο οποίος μαζί με τεχνικό κλιμάκιο επισκέφθηκε την Πρέβεζα προκειμένου να συμμετάσχει σε σύσκεψη με την διοίκηση του Συνδέσμου Υδρευσης Πρέβεζας-Φιλιππιάδας , τον Πρόεδρο Δημήτρη Αυδίκο και τον Αντιπρόεδρο Αχιλλέα Ρίζο.

http://www.mypreveza.gr/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο