Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Μπαράζ κλοπών χθες στο Μεσολόγγι

Ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης έγινε χθες αργά το απόγευμα κοντά στο Τρικούπειο, την ώρα που η γυναίκα προχωρούσε προς το Πολιτιστικό Κέντρο, προκειμένου να παρακολουθήσει την συναυλία της χορωδίας του δήμου Μεσολογγίου......

Δυο άνδρες βγήκαν από αυτοκίνητο που σταμάτησε δίπλα της, εκ των οποίων ο ένας την έσπρωξε και ο δεύτερος της άρπαξε την τσάντα, που περιείχε περίπου 200 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και προσωπικά αντικείμενα. Στη συνέχεια έγινε κλοπή στο Ι.Χ. αυτοκίνητο ενός εκ των διοργανωτών της εκδήλωσης, από το οποίο άγνωστοι άρπαξαν δυο μπουφάν μεγάλης αξίας, ενώ την ώρα που μετέφερε τα ηχητικά συστήματα και άλλα αντικείμενα από το φορτηγό του προς την αίθουσα της εκδήλωσης, άγνωστοι του έκλεψαν ένα λάπτοπ του οποίου η αξία φθάνει τις 3.000 ευρώ. 
Τα περιστατικά καταγγέλθηκαν στην αστυνομία που αναζητά τους δράστες. Ταυτόχρονα όμως οι αστυνομικοί αναζητούν τους δράστες κλοπής που σημειώθηκε χθες αργά τη νύχτα σε καφενείο στον Άγιο Θωμά, από το οποίο οι δράστες άρπαξαν 300 ευρώ και 70 πακέτα τσιγάρα, και στο μετασχηματιστή αντλιοστασίου στο Ευηνοχώρι. Το τελευταίο διάστημα παρατηρείται έξαρση του φαινομένου των κλοπών στο Μεσολόγγι κάτι που ενδεχομένως πρέπει να εξετάσει η αστυνομία, ώστε να υπάρχει εντονότερη παρουσία αστυνομικών στους δρόμους της πόλης, που σίγουρα θα λειτουργήσει αποτρεπτικά για τους επίδοξους κλέφτες.
ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ

aixmi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο