Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

ΒΟΝΙΤΣΑ ΤΩΡΑ: Στο πλευρό της ελληνικής κυβέρνησης και οι Βονιτσάνοι

      Παρά το έντονο πραγματικά κρύο και τις σχεδόν «πολικές» θερμοκρασίες, αρκετοί ήταν οι Βονιτσάνοι που παρευρέθηκαν στην πλατεία, μπροστά από το Δημαρχείο στο πλαίσιο μίας αυθόρμητης διαμαρτυρίας, συγκέντρωσης αλληλεγγύης, κάτι που συμβαίνει αυτή τη στιγμή και σε άλλες πόλεις της χώρας όπως η Αθήνα.
     Η συγκέντρωση οργανώθηκε μέσω των κοινωνικών δικτύων, με κεντρικό σύνθημα: «Ανάσα Αξιοπρέπειας! Δεν εκβιαζόμαστε! Δεν υποκύπτουμε! Δεν φοβόμαστε! Δεν κάνουμε πίσω! Νικάμε», ήταν χωρίς πανό και συνθήματα και με άφθονα πηγαδάκια συζητήσεων.........




     Το ραντεβού είχε δοθεί για τις 6 το απόγευμα, για να σταλεί ένα δυνατό μήνυμα τερματισμού της λιτότητας ενώ την ίδια ώρα στο έκτακτο Eurogroup για το ζήτημα της Ελλάδας ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης παρουσιάζει τις θέσεις της νέας ελληνικής κυβέρνησης, «όπως αυτές ανταποκρίνονται στη νωπή εντολή που έλαβε από τον ελληνικό λαό με σκοπό την αμοιβαία επωφελή συμφωνία σε σύντομο χρονικό διάστημα».



3 σχόλια:

  1. 1ον ποια αυθόρμητη συγκεντρωση; Από προχτές μας έχουν τρελάνει στο ιντερντετ...
    2ον Πού τα είδατε τα αρκετα ατομα;
    Αφήστε τα "βεγγαλικά" και μιλήστε σοβαρά στο λαό γιατί δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η περιοχή μας είναι 50 χρόνια πίσω απ'την υπόλοιπη Ελλάδα γι'αυτόν ακριβώς το λόγο.Οταν η υπόλοιπη Ελλάδα ξυπνάει εμείς ψηφίζουμε ακόμα ΝΔ,ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σιγά μην είναι πρόοδος να πάμε σε "αυθόρμητη" συγκέντρωση... Στη Β. Κορέα πάνε... Ούτε και στη Θεσσαλονίκη είχε και για Αθήνα μικρή ήταν στο Σύνταγμα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θέλουμε να τελειώνουμε με τα μνημόνια και με τις οικονομικές εξαρτήσεις. Αλλά όχι όμως ότι θα τρέχουμε και στα καλέσματα διαφόρων λαϊκιστών. Τέρμα ο ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ φίλε μου πρέπει να πούμε κι όχι τερμα ΣΥΡΙΖΑ ή ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ ή ό,τι άλλο. ΤΕΡΜΑ Ο ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο