Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Γ. Βαρουφάκης - Δ. Στράτου: Στο εσωτερικό του σπιτιού τους στην Αίγινα!

Τα social media μας προδίδουν τη διακόσμηση του σπιτιού τους εσωτερικά κι εξωτερικά...

       Μπορεί από τις 26 Ιανουαρίου να μας απασχολεί για τις πολιτικές του ιδέες ο Γιάνης Βαρουφάκης, αλλά αυτό που αγαπάμε και για το οποίο θέλουμε να μαθαίνουμε, είναι ο τρόπος ζωής του. Γιατί είναι όντως διαφορετικός από τους πολιτικούς που έχουμε συνηθίσει...
      Μέσα σε όλα αυτά είναι και το ησυχαστήριο που έχει μαζί με την σύζυγό του Δανάη Στράτου, στο Παγώνι της Αίγινας......





Η ίδια έχει δηλώσει για το 170 τετραγωνικών μέτρων σπίτι τους: «Με ηρεμεί, μου ανοίγει τα μάτια και την ψυχή. Απόλαυση είναι να είμαστε ξένοιαστοι με τον Γιάνη, ταξιδεύοντας στην Αίγινα οι δυο μας στο τέλος του καλοκαιριού κι αφού έχουμε περάσει όμορφα με τα παιδιά και τους φίλους μας».

Σε αυτό το πολυτελές και καλαίσθητο σπίτι της στην Αίγινα σχεδιασμένο από τον γνωστό αρχιτέκτονα Άρη Ζαμπίκο, νιώθει ευτυχής και πλήρης: « Όποτε είμαι εδώ και βλέπω τον ορίζοντα, όλα μπαίνουν στη σωστή τους διάσταση».

Και ο Υπουργός Οικονομίας αγαπά πολύ αυτό το νησί όπως πολλά μέλη του ΣΥΡΙΖΑ με πρώτο τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, με τον οποίο έκαναν τις πρώτες τους συναντήσεις σε αυτό το σπίτι, το καλοκαίρι που μας πέρασε. Κι αν έχετε απορία για το εσωτερικό και τη διακόσμηση γενικότερα αυτού του σπιτιού, που έχει αποτελέσει και θέμα γνωστού deco περιοδικού, μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες που έχουν δημοσιευτεί κατά καιρούς στα social media.

Iδιαίτερος είναι ο τρόπος που έχει φτιαχτεί η πισίνα, έχοντας αφήσει τριγύρω τον ελαιώνα με τον συγκεκριμένο χώρο. Δείτε και τις υπόλοιπες φωτογραφίες




















http://www.newsit.gr/

3 σχόλια:

  1. ΩΡΑΙΟ ΗΣΥΧΑΣΤΗΡΙΟ. ΛΙΤΟ ΚΑΙ ΛΑΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΤΩΧΙΑ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΚΥΡΙΟΙ,ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ ΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΩΣΤΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν καταλαβαίνω ποιο ειναι το πρόβλημα σας τα έκλεψαν από κάπου ?καλώς ή κακώς δεν είμαστε όλοι φτωχοί ή πλούσιοι!να ζήσουν να το χαίρονται οι άνθρωποι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο