Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Το Σάββατο και όχι την Κυριακή ο Βλάχικος Γάμος στην Πάλαιρο

Βλάχικος Γάμος στην Πάλαιρο
Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015
Ώρα έναρξης 12:00 το μεσημέρι

       Το Σάββατο τελικά θα πραγματοποιηθεί η αναβίωση του εθίμου του Βλάχικου Γάμου στην Πάλαιρο και όχι την Κυριακή λογω άσχημων καιρικών συνθηκών που θα επικρατήσουν στην περιοχή.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ:
12.00 Συγκέντρωση στο παλιό δημοτικό σχολείο όπου θα γίνει η τέλεση του μυστηρίου και στη συνέχεια θα ξεκινήσει η παρέλαση των αρμάτων με προορισμό την πλατεία παραλίας όπου θα υπάρχει ζωντανή μουσική, δωρεάν προβατίνα και άφθονο κρασί.

Ελάτε να διασκεδάσουμε και να περάσουμε καλά…

5 σχόλια:

  1. Ε ΟΧΙ ΡΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΩΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΕΙΣ ΕΤΣΙ.ΝΤΡΟΠΗ Ο ΒΛΑΧΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ.ΤΩΡΑ ΚΑΝΕ ΤΟΝ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρωτοφανες η κατουνα να επηρεαζει τον βλαχικο γαμο.Το ειπε ο παντελης και το εκανε.Καμμια δικαιολογια κυριοι......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τότε να γίνει και ο γληγοράκης το σάββατο αφού θα βρέχει την καθαρά δευτέρα.Και το Πάσχα την μεγάλη πέμπτη μήπως βρέχει την κυριακή του Πάσχα και δεν ψήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έτσι είναι κύριοι. Από πότε οι παραδόσεις καταργούνται λόγο καιρικών συνθηκών; Παντελή δεν γίνεται με το ζόρι. Άστο. Δεν πάει έτσι. Αυτό που χεις να κάνεις είναι να χρηματοδοτεί τους συλλόγους και να πρατουν αυτοί το πρόγραμμα. Καβαλισατε ένα καλάμι και μπαίνετε οδηγοί σε όλα. Χαλαρουιτα λίγο. Στο τέλος θα σας σιχαθεί και ο ίδιος ο εαυτός σας. Υπάρχουν σύλλογοι που ασχολούνται με αυτά όχι για να φανούν αλλά γιατί το αγαπάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι σχεση εχει η κατουνα μρ την παλαιρο καμια τοτε γιατι την επηρεασε χαζομαρες ελεοοοος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο