Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Νέες διακρίσεις από τον Κένταυρο Αστακού στο πρωτάθλημα Ταεκβοντο Νοτίου Ελλάδος



ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Ο «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ»  στο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ
-ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ Ο ΑΘΛΗΤΗΣ ΣΟΜΠΟΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
-4η θέση ο ΔΟΥΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
-5η θέση ο ΧΡΟΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ στο πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

     Με διακρίσεις ξεκίνησε το 2015 ο «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ» ο οποίος συμμετείχε στο πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Νοτίου Ελλάδος που διεξήχθη στην Χαλκίδα την 31/1/2015 και 1/2/2015  με τέσσερις αθλητές στην κατηγορία παίδων, καταφέρνοντας οι αθλητές του να διακριθούν ανάμεσα σε 630 περίπου αθλητές που έλαβαν μέρος στους αγώνες από την Νότιο Ελλάδα. 
        Ο «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ» έδειξε για μια ακόμη φορά τις μεγάλες αγωνιστικές του δυνατότητες αφού σε κάθε πρωτάθλημα οι αθλητές του καταφέρνουν να ανεβαίνουν στο βάθρο και να διακρίνονται  ανάμεσα στους καλύτερους αθλητές από όλη την Ελλάδα..........



      Εκτός από τους παραπάνω  διακριθέντες αθλητές οι οποίοι έκαναν σπουδαία εμφάνιση , την αποστολή συμπλήρωσε και ο αθλητής ΠΑΠΑΖΩΗΣ Γεώργιος ο οποίος αν και άπειρος είχε μια πολύ μαχητική παρουσία αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να κάμψει την αντίσταση του αντιπάλου του.
     Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στις επιτυχίες τους. 

Δ. ΤΥΠΟΥ Α.Μ.Σ. ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ 





2 σχόλια:

  1. Αποτελει αθλητικο κεφαλαιο αυτη η ομαδα για την περιοχη.μπραβο στα παιδια.απο οτι γνωριζω χρειαζεται μεγαλη προσπαθεια για να διακριθεισ σε αυτο το αθλημα.βεβαια συγχαρητηρια και στο δασκαλο γιατι περα απο καλοσ δασκαλοσ ειναι καλοσ ανθρωποσ και δινει στα παιδια αρχεσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτη η ομαδα ειναι αθλητικο κεφαλαιο για την περιοχη.επειδη τυγχανει να γνωριζω για να διακριθεισ σε αυτο το αθλημα θελει πολυ κοπο,πραγματικα αξιζουν συγχαρητηρια στα παιδια.βεβαια και στον δασκαλο ο οποιοσ τα καθοδηγει σωστα οχι μονο αγωνιστικα αλλα και παιδαγωγικα και πνευματικα.κανει την δουλεια του αθορυβα και πολιτισμενα μπραβο.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο