Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Χρυσοβίτσα Ξηρομέρου: Λακκούβες χωρίς… τέλος


ΦΩΤΟ: ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΥΡΝ  

        Δεν έχουν τέλος οι… λακκούβες στο δρόμο λίγο έξω από την Χρυσοβίτσα. Είναι πολυκαιρισμένες, τις κλείνουν «πρόχειρα» και με την πρώτη βροχή ανοίγουν πάλι. 
      Βλέποντας τις εικόνες που μας έστειλε σήμερα ο Κώστας Φουρν,  φαίνεται καθαρά ο δρόμος έχει μετατραπεί σε λίμνη, οι λακκούβες έχουν πολλαπλασιαστεί, οι φθορές είναι μεγάλες και οι οδηγοί πλέον πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, διότι παίζουν τη σωματική τους ακεραιότητα κορόνα γράμματα........



      Οι οδηγοί αυτοκινήτων διαμαρτύρονται καθώς καθημερινά οι περισσότεροι από αυτούς περνάνε στο δρόμο της Χρυσοβίτσας και όπως χαρακτηριστικά λένε καταστρέφουν τα οχήματά τους, καθώς το βράδυ ή τις μέρες με βροχή οι λακκούβες δεν είναι ευδιάκριτες.


7 σχόλια:

  1. ΜΙΑ ΧΩΡΑ, ΜΙΑ ΠΟΛΗ, ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ....ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΜΑΣ.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΙΑ ΧΩΡΑ, ΜΙΑ ΠΟΛΗ, ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ....ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΜΑΣ.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑ!! ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΓΕΜΑΤΟ ΛΑΚΟΥΒΕΣ!!! ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ!!! ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΛΙΑΣΚΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΓΕΜΑΤΟ ΛΑΚΟΥΒΕΣ!!! ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΤΣΑΡΚΟΥ ΓΕΜΑΤΟ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΟΜΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΡΒΟΥΝΙ!!! ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ??? ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΕΡΝΑΤΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙ ΛΟΥΤΣΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΔΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΠ ΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ.ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΟΝΟ Η ΧΟΥΝΤΑ ΕΦΤΙΑΞΕ ΔΡΟΜΟΥΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όλλοι οι περιοχή είναι χάλια, από το ένα άκρο στο άλλο του νομού είναι γιεμάτες τρύπες,παντού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα τα φτιαξει όλα ο αρετάκιας που ψηφίσατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο