Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Η δήλωση του Ντίνου Στυλιανού που προκάλεσε αίσθηση, στη Κοπή πίτας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πρέβεζας Λευκάδας

        Αίσθηση και συζήτηση προκαλεί η επίσημη τοποθέτηση, του Ακαρνάνα ΝΤΙΝΟΥ Στυλιανού, μέλους του Δ.Σ της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας,  για την αναγκαία συνεργασία σε πολλούς  τομείς,  των νομών Λευκάδας - Πρέβεζας και της περιοχής της Δυτικής Ακαρνανίας.

ΔΕΙΤΕ τις δηλώσεις, όπως αυτές καταγράφηκαν από κάμερα:

      Η δήλωση έγινε προχθες, 14-2-2015, στην εκδήλωση της κοπής πίτας των ποδοσφαιρικών σωματείων Πρέβεζας-Λευκάδας και Ανακτορίου, στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα του ξενοδοχείου ΙΟΝΙΟΝ BLU. 
   Εκτός από τους εκπροσώπους των σωματείων, ποδοσφαιριστές και διαιτητές, παρευρέθηκαν  βουλευτές Πρεβέζης και Λευκάδας, εκπρόσωποι της Περιφέρειας και σχεδόν το σύνολο των θεσμικών φορέων της περιοχής. Από πλευράς ΕΠΟ προσήλθε ο νεοεκλεγείς πρόεδρος, καθώς και πρόεδροι από πολλές ΕΠΣ της χώρας μας...........


        Τις αποδώσεις τιμών σε ανθρώπους του ποδοσφαίρου, έκλεισε ο Ντίνος Στυλιανός, μέλος του Δ.Σ.  της ΕΠΣ, με την παράδοση πλακέτας στον δημοσιογράφο Γεώργιο Δευτεραίο
     Αφού τον συνεχάρη και του ευχήθηκε  καλή συνέχεια στο λειτούργημα που υπηρετεί, τοποθετήθηκε για την συμμετοχή της Δυτικής Ακαρνανίας στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα  μαζί με τους νομούς Πρέβεζας και Λευκάδας. Τόνισε ότι στα ιδρυτικά μέλη της ΕΠΣ συμπεριλαμβάνεται  ομάδα της Ακαρνανίας.  Οι τόποι αυτοί έχουν κοινή ιστορία, ήθη , έθιμα και παραμύθια, τα κοινά στοιχεία ενός ομογενούς πολιτισμού.
      Η δήλωση συνεχίστηκε με την ευχή,  η ένωση αυτή να προχωρήσει σταδιακά σε πολλούς τομείς συνεργασίας και δραστηριότητας.

    Να σημειώσουμε ότι ο Ντίνος Στυλιανός  είναι ο πρώτος Ακαρνάνας που  συμμετέχει στο συμβούλιο της ΕΠΣ Πρέβεζας Λευκάδας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο