Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Κέφι και χορός στο Αποκριάτικο γλέντι στα Παλιάμπελα



ΦΩΤΟ: 
Στέλλα Λιάπη, Κώστας Καλλιακώστας 

      Eνα ζωντανό, χαρούμενο Αποκριάτικο γλέντι πραγματοποίησε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παλιαμπέλων Ακτίου-Βόνιτσας "Ο Μύλος»  χθες βράδυ, Σάββατο, 21/02/2015 στο κέντρο "MUST". 
       Με γιορτινή διάθεση, κέφι, χορό, τραγούδια, σερπαντίνες,  όλοι οι καλεσμένοι ξεφάντωσαν, σκορπώντας απλόχερα κέφι και χαρά, σ’ ένα γλέντι που διατήρησε τη ζωντάνια του αμείωτη μέχρι τα ξημερώματα της επόμενης μέρας......



Ο πρόεδρος του Συλλόγου Ανδρέας Λώλος, δήλωσε: 
«Ξεπεράσαμε κάθε προσδοκία!!! Μπράβο σε όλους!!! Ποιον να πρωτοευχαριστήσω; Ένα μαζικό κίνημα εθελοντισμού σαρώνει το χωριό μας..... Σε όποιον απευθύνθηκα να προσφέρει, για τις τριήμερες αποκριάτικες εκδηλώσεις μας, το δέχτηκε με ενθουσιασμό....... Κτηνοτρόφοι που προσφέρουν προβατίνες και γάλα, γυναίκες που θα φτιάξουν γαλατόπιτες, όλη η νεολαία μας που βοηθά στο άρμα του καρναβαλιού μας, αλλά ταυτόχρονα θα προσφέρει εθελοντική εργασία και για τις άλλες εκδηλώσεις μας..... Όλα τα μέλη της ΔΕ του συλλόγου μας που τρέχουν.... Τα καταστήματα της περιοχής που μας προσέφεραν δώρα που θα κληρώσουμε.... Υπάρχουν κάποιοι βέβαια που προσέφεραν περισσότερα και θα γίνει ειδική αναφορά γι αυτούς... Όπως υπάρχουν και κάποιοι , που ενώ δεν έχουν προσφέρει τίποτα μέχρι τώρα, θα ενθουσιαστούν απο τη πορεία του συλλόγου μας και θα προσφέρουν στο μέλλον!!». 
Καλές Απόκριες και καλή Σαρακοστή!!!























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο