Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Από το Μεσολόγγι αστυνομικός που σκοτώθηκε σε τροχαίο στον Άγιο Κοσμά

-Θρήνος για τον 49χρονο αστυνομικό Θύμιο Μπιλάλη, πατέρα δύο παιδιών, ο οποίος καταγόταν από το Μεσολόγγι
-Το έσκασε ο οδηγός που προκάλεσε το τροχαίο αν και ήταν τραυματισμένος!
-Όταν είπαν στον 35χρονο ότι θα υποβληθεί και σε αλκοτέστ, εκείνος το έσκασε τη στιγμή που δεν τον έβλεπε κανείς. Εμβρόντητοι οι διασώστες τον αναζητούσαν αλλά μάταια.

Πως συνέβη το τροχαίο
    Το κακό έγινε στην παραλιακή, στο ύψος του Αγίου Κοσμά προς Γλυφάδα. Το ένα αυτοκίνητο το οδηγεί ένας 49χρονος αστυνομικός.
Το άλλο αυτοκίνητο το οποίο το οδηγεί ο 35χρονος με ιλιγγιώδη ταχύτητα πέφτει πίσω από το αυτοκίνητο του αστυνομικού. Τα δύο οχήματα ντελαπάρουν και σκοτώνεται ακαρίαια ο αστυνομικός, ενώ τραυματίζεται ο 35χρονος.
     Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, ο 35χρονος, ο οποίος είναι σωματώδης και με ξυρισμένο κεφάλι δε φορούσε ζώνη...........



Πατέρας δύο παιδιών ο νεκρός αστυνομικός
Θρήνος για τον 49χρονο αστυνομικό Θύμιο Μπιλάλη, ο οποίος υπηρετούσε στη Διεύθυνση Νοτιοανατολικής Αττικής. Είναι πατέρας δύο παιδιών, καταγόταν από το Μεσολόγγι και σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκε νεκρός με την στολή του καθώς επέστρεφε από την εργασία του μετά από νυχτερινή βάρδια.
   Αυτή τη στιγμή η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του 35χρονου. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, γνωρίζουν την ταυτότητά του και τον έχουν ήδη αναζητήσει στο σπίτι του, το οποίο βρίσκεται κοντά στο σημείο που συνέβη το τροχαίο δυστύχημα. Ωστόσο από την ώρα που το έσκασε από το νοσοκομείο, δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ – ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΙΜΠ 
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

newsit.gr
http://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο