Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Λουτρό Αμφιλοχίας: "Είδαμε ανθρώπους να καίγονται ζωντανοί"! - Σκηνές τρόμου μετά την έκρηξη σε καφενείο

-Μαρτυρίες κατοίκων που είναι σε κατάσταση σοκ
-Η έκρηξη φιάλης υγραερίου έγινε λίγο πριν από τις 12 το μεσημέρι στο Λουτρό Αμφιλοχίας
-Το ωστικό κύμα εκτόξευσε τους θαμώνες του καφενείου που είχε κλειστές τις πόρτες αρκετά μέτρα έξω από αυτό
-Στο νοσοκομείο Αγρινίου νοσηλεύονται 6 εγκαυματίες, ενώ υπάρχουν και άλλοι 5 ελαφρά τραυματισμένοι
-Στο νοσοκομείο της Άρτας νοσηλεύονται 4 τραυματίες, ένας άλλος τραυματίας στο Θριάσιο Νοσοκομείο και τρεις ελαφρά τραυματισμένοι είναι στο κέντρο Αμφιλοχίας
-Τι λένε κάτοικοι του Λουτρού στο NewsIt

     Φρικιαστικές εικόνες έχουν χαραχτεί στο μυαλό των κατοίκων του Λουτρού, οι οποίοι είδαν τους συμπολίτες τους να βγαίνουν φλεγόμενοι από το καφενείο, όπου έγινε έκρηξη φιάλης υγραερίου λίγο πριν από τις 12.00. 
     “Ήταν τόσο ισχυρή η έκρηξη, που νόμιζα ότι μπήκε κάποια νταλίκα μέσα στο μαγαζί”, είπε στο NewsIt η Βάσω Καραλή, ιδιοκτήτρια μανάβικου που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το καφενείο..........

 
Και συνέχισε: “Είμαι σοκαρισμένη. Είδα ανθρώπους να βγαίνουν φλεγόμενοι από το καφενείο και προσπαθούσαμε να τους σβήσουμε με ρούχα και ό,τι άλλο είχαμε”. 
     Τις σκηνές πανικού έζησε και ο Σπύρος Βάρδιας, ιδιοκτήτης ψιλικατζίδικου, 50 μ. από το σημείο της έκρηξης: “Ήταν πολύ δυνατός ο θόρυβος. Αυτό που ακολούθησε μετά, με σόκαρε... Είδα ανθρώπους που γνώριζα, να καίγονται. Έχω συγκλονιστεί”. 

    Σύμφωνα με το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ), στο νοσοκομείο Αγρινίου νοσηλεύονται 6 εγκαυματίες, εκ των οποίων ο ένας διασωληνώθηκε. Οι δύο θα διακομισθούν στην Αθήνα, ενώ υπάρχουν και άλλοι 5 ελαφρά τραυματισμένοι.
    Στο νοσοκομείο της Άρτας νοσηλεύονται 4 τραυματίες, ένας άλλος τραυματίας στο Θριάσιο Νοσοκομείο και τρεις ελαφρά τραυματισμένοι είναι στο κέντρο Αμφιλοχίας.
     Οπως γράφει το e-maistros.gr, το ωστικό κύμα εκτόξευσε τους θαμώνες του καφενείου που είχε κλειστές τις πόρτες αρκετά μέτρα έξω από αυτό. Κάποιοι από τους τραυματίες φέρουν σοβαρά εγκαύματα και σπασμένα μέλη.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΚΟΣ
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: AGRINIO PRESS
http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο