Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Έκλεισαν μέχρι νεωτέρας τα εργοτάξια του Άκτιο-Αμβρακία- στο υπουργείο το θέμα


     Φρένο για ακόμη μια φορά έχει μπει στα έργα του Άκτιο Αμβρακία, με το θέμα να συζητείται στο αρμόδιο υπουργείο και τους εργαζομένους να προσπαθούν να βγάλουν άκρη για το τι μέλλει γενέσθαι.
      Η κατάσταση για το έργο είναι αυτή την ώρα ιδιαίτερα κρίσιμη, αφού ο εργολάβος, που έχει ήδη κριθεί έκπτωτος δύο φορές για τις δύο από τις τέσσερις εργολαβίες και τρείς φορές για τη μία, φαίνεται πως αδυνατεί, σύμφωνα με πληροφορίες, να ανταπεξέλθει οικονομικά για ακόμη μια φορά.....


Η ενημέρωση που έχουν πάντως οι εργαζόμενοι του Άκτιο-Αμβρακία από την κοινοπραξία, είναι πως ο λόγος που οι εργασίες αρχικά μειώθηκαν κατά πολύ και στη συνέχεια σταμάτησαν εντελώς, είναι ότι οι τροποποιήσεις που έγιναν στη μελέτη για κάποια σημεία του έργου  δεν έχουν ακόμη υπογραφεί από την επιβλέπουσα Υπηρεσία, αλλά και ότι υπάρχουν χρήματα από το Υπουργείο, που δεν έχουν ακόμη φτάσει : «Από εκπροσώπους της Κοινοπραξίας έχουμε την ενημέρωση ότι το έργο σταματά μέχρι να φτάσουν κάποια χρήματα από του Υπουργείο. Ωστόσο από το Υπουργείο η ενημέρωση που έχουμε, λέει ουσιαστικά ότι δεν υπάρχουν οφειλόμενα για εργασίες που έχουν γίνει… Αυτό που γνωρίζω είναι ότι το υπουργείο έχει καλέσει σε συνάντηση των εργολάβο», αναφέρει ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο Άκτιο-Αμβρακία κ. Πάντης, που σχολιάζει μάλιστα ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ούτε πετρέλαιο για να βάλουν μπροστά τα μηχανήματα.
«Εργασίες αυτή τη στιγμή δεν γίνονται πουθενά. Η κοινοπραξία μας ενημέρωσε ότι το έργο σταματά μέχρι να έρθουν τα χρήματα. Εγώ ήδη έχω ενημερώσει φορείς και βουλευτές για την όλη κατάσταση και ίσως αύριο μεταβώ και στην Αθήνα για να ζητήσω συνάντηση με τον Υπουργό», συμπληρώνει ο κ. Πάντης.

agriniopress
 

6 σχόλια:

  1. Υπομονή οσονούπω στέλνει ο Καμμένος την ΜΟΜΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για ποιο λογο μενουν απληρωτοι οι ανθρωποι ???? τα χρηματα για το εργο δεν τα εχουν παρει οι μεγαλοεργολαβοι ?? τι συμβαινει εδω και τοσο καιρο ΟΕΟ ?? μαλλον εχει δικαιο ο καμενος . χρειαζετε ΜΟΜΑ , και χρειαζεται ,αν τα πηραν ολα τα χρηματα για αυτα τα εργα να ψαξουν να δουν που στο καλο πήγανε ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο κυριος Νικακης τι λεει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο κυριος νικακης ο καθηγητης τι εχει να γραψει,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο