Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Πέντε μετάλλια και δυο αθλητές στην εθνική ομάδα Νοτίου Ελλάδος ο ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ


Με εννιά αθλητές συμμετείχε ο ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδας όπου μετά από εξαιρετικές εμφανίσεις των αθλητών κατέκτησε 2 χρυσά 1 ασημένιο και 2 χάλκινα μετάλλια και 4 πέμπτες θέσεις. Τα αποτελέσματα θα μπορούσαν να είναι ακόμα καλύτερα αν σε κάποιους αθλητές δεν υπήρχαν τραυματισμοί λόγω των πολλών αγώνων που έκαναν τον τελευταίο καιρό.....
Οι αθλητές του συλλόγου κάτω από τις οδηγίες του προπονητή τους Κακαρέλη Νικόλαου ομοσπονδιακού  προπονητή taekwon do κατάφεραν να κερδίσουν δύσκολους αντιπάλους και να πετύχουν πάνω από 5 νοκ αουτ και αρκετούς αγώνες με διακοπή στον 2ο γύρο λόγω διαφοράς επιπέδου. Επίσης σε δυο σημαντικούς αγώνες πρωταθλητών μας τα λάθη της διαιτησίας στέρησαν το χρυσό μετάλλιο από τους αθλητές μας.Οι αθλητές που διακρίθηκαν ήταν: 
-Μεσυνδιανού Ρέα χρυσό μετάλλιο - 37 κιλά κορασίδων
-Τσίγκας Λεωνίδας χρυσό μετάλλιο -53 κιλά παίδων
-Μπιτικωκου Δήμητρα ασημένιο μετάλλιο - 51 κιλά κορασίδων
-Τσίγκα Μαριτίνα χάλκινο μετάλλιο -33 κιλά κορασίδων
-Καλτσή Φαιη χάλκινο μετάλλιο -47 κιλά κορασίδων
-Σίμου Αγλαΐα 5η θέση - 41 κιλά κορασίδων
-Αλεξανδρόπουλος Θεόδωρος 5η θέση -37 κιλά παίδων
-Σιδέρη Αθανασία 5η θέση -55 κιλά κορασίδων 
-Φλωροσκούφης Παναγιώτης 5η θέση -49 κιλά παίδων

Το Δ.Σ συγχαίρει τους αθλητές για τις επιτυχίες τους και τους εύχεται να συνεχίσουν να φτάνουν την πόλη μας και τον σύλλογο σε κάθε διοργάνωση στην κορυφή.

Επίσης την Κυριακή η αγωνιστική ομάδα του FIGHT CLUB KAKARELIS πυγμαχίας και kick boxing θα αγωνιστεί στο διασυλλογικό πρωτάθλημα που θα γίνει στην Αθήνα. Από τον σύλλογο θα αγωνιστούν 12 αθλητές που τους ευχόμαστε να γυρίσουν πίσω με διακρίσεις μιας και ο σύλλογος είναι ο μοναδικός στην δυτική Ελλάδα που έχει αναγνώριση σε 2 ολυμπιακά αθλήματα το taekwon do και την πυγμαχία. Επίσης στις 15 Φεβρουαρίου γίνεται μια από τις μεγαλύτερες επαγγελματικές διοργανώσεις kick boxing στην Ελλάδα το VERSUS.Ο σύλλογος μας θα συμμετέχει με 3 αθλητές και θα είναι ο μοναδικός σύλλογος που θα συμμετέχει από τον νομό μας με τον Παπαδόπουλο Κώστα στους8καλυτερους Έλληνες αθλητές να διεκδικήσει την επαγγελματική ζώνη και με τους Ζηα Γιάννη στην κατηγορία των 65 κιλών. επίσης άλλος ένας αθλητής που θα αγωνιστεί είναι ο Τσιριμωκος Χρήστος που προπονείτε στον σύλλογο του Κακαρελη που βρίσκεται στο Μεσολόγγι . 
Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία και να γυρίσουν με διακρίσεις.









3 σχόλια:

  1. μπραβο λεωνιδα στο θειο σ εμοιασες,θελουμε κ αλλα χρυσα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητηρια σε ολη την ομαδα και στο δασλαλο σας παντα επιτυχιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο καλύτερος σύλλογος του νομού μας εδώ και 25 χρόνια. Οι κορυφαίοι προπονητές στην Ελλάδα. Έχουν ανεβάσει την πόλη μας στην κορυφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο