Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Αύριο η Χοροεσπερίδα των Παπαδαταίων Αθήνας στη Κοσμική Ταβέρνα «Το Χωριό»

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΠΑΔΑΤΑΙΩΝ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ»
ΠΑΤΗΣΙΩΝ 5 , 104 31 ΑΘΗΝΑ mail:papadatounews@gmail.com
 



ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ 2015

Του Συλλόγου Παπαδαταίων Ξηρομέρου «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ»

ü    Το Δ.Σ. του Συλλόγου, στα πλαίσια της δημιουργίας στενότερης επαφής μεταξύ των χωριανών & φίλων, αποφάσισε και φέτος την πραγματοποίηση της ετήσιας χοροεσπερίδας.
ü    Έτσι ο χορός  φέτος θα πραγματοποιηθεί την 7 Φεβρουαρίου 2015 ημέρα Σάββατο στο κοσμικό κέντρο « ΧΩΡΙΟ» οδός Βρανά 27 & Μωραϊτη 80, Ν. Ψυχικό. Τηλ. 210 6719650 – 210 6717775. www.toxorio.gr  Ώρα προσέλευσης 9:30 μ.μ.
ü    Η συμμετοχή κατ’ άτομο καθορίστηκε στα  € 20 και περιλαμβάνει πλήρες και προσεγμένο μενού.
ü    Αλλά πάνω απ΄ όλα  στην τιμή περιλαμβάνονται το κρασί, οι μπύρες και τα αναψυκτικά. ( όσο πιείτε…..)
ü    Σας καλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση του Συλλόγου μας και να περάσετε με τις οικογένειές σας και τους φίλους σας μια όμορφη βραδιά με Λαϊκά – Δημοτικά και Νησιώτικα τραγούδια σ’ ένα όμορφο περιβάλλον.......



ü    Το κέντρο διαθέτει  άνετο ιδιόκτητο χώρο στάθμευσης.
ü    Για προσκλήσεις και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε στα Μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου. Δημήτρης Στεργίου 210 2625406, 6972660909, Αλέξης Κατσιγιάννης 6974643724 & Γεώργιος Χαραλάμπους 210 6141349, 6944946873.
         
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ
Για το Δ. Σ.

  Ο Πρόεδρος           Ο Γενικός Γραμματέας



   Δημήτριος Στεργίου                 Γεώργιος Χαραλάμπους

8 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΡΝΑΖΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο παιδιά αλλά εμείς απο το χωριό πώς να έρθουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας γίνει μια φορά και κάτι στο χωριό η έστω στο Αγρινιο να μπορούμε και εμείς να έρθουμε στήνΑθήνα χωρίς λεωφορείο δεν είναι εύκολο. Μην πει κανείς οτι γίνονται το καλοκαίρι εκδηλώσεις στο χωριό αυτά είναι για γέλια με καλιτεχνες που δεν τούς ξέρει ούτε η μάνα τούς. Όλοι βλέπουμε στα χωριά του ξηρομέρου τι γίνετε το καλοκαίρι τι καλύτερο έχουν τα Βλυζανα η Χρυσοβιτσα απο εμάς. Ο σύλλογος μπορεί να ζητήσει την βοήθεια απο ανθρώπους που και γνωρίζουν και θέλουν να βοηθήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αν στις εκδηλώσεις του χωριού τους καλλιτέχνες όπως λέτε δεν τους ξέρει κανείς ( ούτε η μάνα τους , αναφέρετε) , στην Αθήνα στο κέντρο που θα γίνει ο χωρός να ξέρετε ότι και αυτούς δεν τους γνωρίζει κανείς , μα κανείς . Ούτε τα γκαρσόνια της ταβέρνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΙΛΕ 3:42 οταν το κανανε στο αγρινιο καποια ατομα λεγανε οτι πανε να βγαλουνε λεφτα. αλλα στο τελος αυτα τα ατομα πληωοναν τα σπασμενα. αυτο ειναι το ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα θερμά μου συγχαρητήρια στα παιδιά του Συλλόγου που ανιδιοτελώς προσφέρουν για την Παπαδάτου και τους συγχωριανούς. Εμάς δε μας ενδιαφέρουν τα ονόματα και τα φρου-φρου κι αρώματα αλλά η πραγματική διάθεση να σμιξουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φίλε 8.46 αν θες να σμίξεις με τούς Παπαδαταιους ελα στο χωριό που δεν πατάει κανείς μόνο ενα μήνα το καλοκαίρι Δεν κατηγορεί κανείς τα παιδιά του συλογου μπράβο σε οτι κάνουν όσο για τα φρου φρου εμείς που ζούμε στο χωριό ας μας επιτρεπεις να ξέρουμε πως γλεντάνε στο Ξηρόμερο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Επειδή μάλλον μπερδεύεσαι ο Σύλλογος της Παπαδάτου έχει πολυετή σταθερή προσφορά στα δρώμενα του χωριού. Κι οπως πάντα όσοι δε στηρίζουν τη προσπάθεια το παίζουν και κριτές, αν δε σας αρέσει να πήγαινετε αλλού που φέρνουν ονόματα στους κολλητούς σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο