Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Εγκαυματίες μεταφέρονται στο Θριάσιο-τέσσερις τραυματίες στην Άρτα, επτά στο Αγρίνιο

geg-loutro-ekrixi10
Με εγκαύματα νοσηλεύονται στο νοσοκομείο της Άρτας τέσσερις τραυματίες από την έκρηξη φιάλης υγραερίου σε καφετέρια – ψησταριά στο Λουτρό της Αμφιλοχίας.
Πρόκειται για θαμώνες του καφέ – ψητοπωλείου και είναι ηλικίας 64 , 65, 66 και 70 ετών. Από τα άτομα αυτά ο 66χρονος πρόκειται να μεταφερθεί στο Θριάσιο νοσοκομείο όπου υπάρχει εξειδικευμένη μονάδα εγκαυμάτων.....
Οι τραυματίες συνολικά είναι περίπου 15. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο Κ.Υ. Αμφιλοχίας μεταφέρθηκαν αρχικά εννέα εγκαυματίες, που στη συνέχεια διακομίστηκαν σε άλλες νοσηλευτικές μονάδες. 
Στο νοσοκομείο του Αγρινίου έχουν μεταφερθεί επτά συνολικά τραυματίες ενώ κάποιοι που είναι ελαφρύτερα τραυματισμένοι έλαβαν τις πρώτες βοήθειες στο Κέντρο Υγείας της Αμφιλοχίας. Δύο από τους τραυματίες που έχουν πολύ σοβαρά εγκαύματα,  ένας άνδρας και μια γυναίκα πρόκειται να μεταφερθούν από το Αγρίνιο σε εξειδικευμένη μονάδα στην Αθήνα. Οι υπόλοιποι πέντε που έχουν εγκαύματα κυρίως στο πρόσωπο και τα πόδια, θα παραμείνουν για νοσηλεία στο Γ.Ν. Αγρινίου.
Οι περιγραφές για το περιστατικό συγκλονίζουν πάντως μιας και όπως αναφέρεται το οστικό κύμα της έκρηξης ήταν τέτοιο που πέταξε πολλούς θαμώνες εκτός του καταστήματος και τους προσγείωσε στην τσιμεντένια αυλή και στο δρομο!
geg-loutro-ekrixi11


agriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο