Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

5.000 ευρώ για γάλα στo εργατοϋπαλληλικό προσωπικό του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας

     Με απόφαση που δημοσιεύτηκε στο διαύγεια (μόλις προχθές: 6/02/2015) για το έτος 2014, ο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας επιβαρύνει τον προϋπολογισμό του με το ποσό των 5.000 ευρώ για αγορά γάλακτος για το εργατοϋπαλληλικό προσωπικό και τους επιβλέποντες μηχανικούς της Τεχνικής Υπηρεσίας. 
      Με… συνοπτικές διαδικασίες (με τη μέθοδο της απευθείας ανάθεσης), ο Δήμαρχος Γεώργιος Αποστολάκης, έδωσε σε επιχειρηματία της Βόνιτσας, στον Μπουρσινό Νικόλαο «SUPER MARKET PROTON» σύμβαση ύψους 4.990,08 περίπου ευρώ, για την προμήθεια γάλατος για τους εργαζομένους...........



     Σύμφωνα με τις συμφωνηθέντες τιμές, η τιμή 1 λίτρου γάλακτος (Κυτίου) από το μεγάλο σούπερ μάρκετ είναι 1  ευρώ.
      Έστω ότι ο δήμος Ακτίου Βόνιτσας προμηθευτεί το γάλα με τιμή λιανικής, θα αγοράσει 5 τόνους (5.000 λίτρα) γάλακτος για τους υπαλλήλους της υπηρεσίας τεχνικών έργων μόνο για ένα έτος. 
      Αλήθεια πόσους εργατοϋπαλλήλους απασχολεί η υπηρεσία τεχνικών έργων του δήμου και πόσο γάλα θα πρέπει να πίνουν κάθε ημέρα για να καταναλώσουν τους 5 τόνους!!

       Σε μια εποχή που μαστίζει η κρίση την Ελληνική κοινωνία θα ήταν φρόνιμο να διατεθεί το γάλα, στα παιδιά των δημοτικών σχολείων του δήμου που υποσιτίζονται ή  στα παιδάκια που φοιτούν στους παιδικούς σταθμούς ή στους ηλικιωμένους που φιλοξενούνται στα ΚΑΠΗ.
    Και κάτι τελευταίο: Την ώρα που οι κτηνοτρόφοι της Κατούνας, του Μοναστηρακίου, του Θυρρείου, κ.α. δίνουν έναν διαρκή και άνισο αγώνα οικονομικής επιβίωσης, γιατί πρέπει να δίνουμε στους υπαλλήλους γάλα μεγάλων εταιρειών από μεγάλα SUPER MARKET;

Δείτε την απόφαση του Δήμου όπως αναρτήθηκε στη διαύγεια….




60 σχόλια:

  1. Πρέπει ο αγώνας των δικών μας παιδιών και των αδερφών τους να δικαιωθεί. Γάλα για όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν πάτε καλά ρε!!!!

    Αντί να ψάξετε να βρείτε ποιές είναι άπορες οικογενειες στις περιοχή και να τους δώσετε (έστω με κλήρωση ) δωροκουπόνια να πάνε σε οποιοδήποτε SUPER MARKET της περιοχής εσείς τα δίνετε στους υπαλλήλους του δήμου που ένα πιάτο φαΐ έχουνε;;

    H αναθεση στο συγκεριμένο SUPERMARKET έχει σχέση ότι ο μηχανικός του δήμου έχει συγκενικές σχέσεις με το εν λόγω supermarket.

    Σε ποιό περισσευει η ντροπή για να την βρεί η νέα δημοτική αρχή της Βόνιτσας;;
    Aίσχος !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΡΩΤΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ.ΚΥΡΙΕ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΠΟΤΕ;ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΑΣ;ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟ SUPER MARKET ΑΝΑΘΕΣΗ;ΤΟ ΛΟΓΟ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΟΤΑΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Η ΠΑΡΑΛΛΑΒΗ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άμα χυθεί το γάλα δε μαζεύεται…. Δεν υπάρχει σωτηρία! Α.. ρε ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ που σας χρειάζεται!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν αλλαζετε εσεις τελικα.εδω ο κοσμος πειναει και εσεις να δωσετε στα δικα σας παιδια να ξεπληρωσετε προεκλογικα γραμματια,αισχος και ξανα αισχος.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παρά την βαθιά κρίση και την φτώχεια των κατοίκων, οι συνήθειες (κεκτημένα άλλων εποχών) συνεχίζονται από μια μερίδα υπαλλήλων στο δήμο Ακτίου Βόνιτσας! Άκου 5.000 € ευρώ από τις τσέπες των δημοτών, για να πιούν το γάλα τους υπάλληλοι του δήμου; Σπατάλη, Εμπαιγμός και Αγανάκτηση…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και σε λιγο θα δειτε και τα καυσιμα στο πρατηριο του αντιδημαρχου Παλαιρου.ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΣΥΓΚΡΙΝΑΜΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΟΧΗΜΑΤΑ.
    Σε λιγες ημερες θα δημοσιευσουμε τα συγκριτικα.
    Και μετα το λογο εχει το ΣΔΟΕ και θα γελασετε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν με ενδιαφέρει τι έκαναν και τι δεν έκαναν οι προηγούμενοι. Έτσι κι αλλιώς αυτοί έκαναν ταμείο στις εκλογές. Τώρα αν αληθεύει (ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ) ότι έκαναν ανάθεση σε κλειστό Super Market αυτό είναι εξωφρενικό, απερίγραπτο, άθλιο….
    Να ξυπνήσουμε όλοι πριν είναι πολύ αργά…
    -ΤΕΛΙΚΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΘΑ ΠΕΙΝΑΝΕ ΟΣΟ ΓΑΛΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΧΕ---ΝΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπράβο κύριε Δήμαρχε έτσι δίπλα στους εργάτες,γάλα και σουφλάκια γιατί όχι τα παιδιά δουλεύουν το αξίζουν,σας ζηλεύουν πάντα τέτοια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στους υπαλληλους το πες ή θα το διαβαζουν απο εδω και θα παθουν ενα σοκ.Να τους δωσεις και κανενα βαζακι μην εκτεθεις ε?κοιτα κατι ανθρωπους που επειλεξαμε να μας διοικουν,ντροπη δικια μας που σας ψηφισαμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κύριε Δήμαρχε είμαστε δίπλασας τους πήρε τη κουτάλα,αφήστε τους τώρα στη πείνα,εσείς τουλάχιστον δώσατε γάλα στους εργαζόμενους που δουλεύουν σκληρά μέσα στα γραφεία του δήμου μας,για το δικό μας καλό.Πάντα τέτοια και αυτοί που κακολογούν τώρα αν πάρουνε το γάλα τους θα κάνουνε...γαργάρα!
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;
    ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ;
    ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΥ ΑΠΠΟ ΤΟΝ ΣΟΛΔΑΤΟ.
    ΑΥΞΗΣΤΕ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΩΝ ΗΜΕΤΕΡΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;
    ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ;
    ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΥ ΑΠΠΟ ΤΟΝ ΣΟΛΔΑΤΟ.
    ΑΥΞΗΣΤΕ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΩΝ ΗΜΕΤΕΡΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γαλα δεμ εχει δωσει κανενας και ποτε σε κανεναν υπαλληλο οπου και να δουλευει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γάλα ο Κύριος Δήμαρχος,καύσιμα ο Κύριος Αντιδήμαρχος,τι άλλο θέλετε;Έτσι πάμε δυνατά,είμαστε δίπλα σας.Εσείς τουλάχιστον τα δίνετε στο λαό,δεν τα κάνετε χρυσό.Κάποιοι,χάσανε τα αξιώματα δεν πειράζει άς τους δώσει λίγο γάλα ο Κύριος Αποστολάκης άν το θελήσουν.Συγχαίρω τον Κύριο Δήμαρχο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο λακιας ο ισοτιμος τι λεει για ολα αυτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο δημοσιογραφος της κατουνας δεν τα βλεπει αυτα αλλα βεβαια ειναι απεσταλμενος του δημαρχου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γιατί όλλο το γάλα από ένα μαγαζί δεν υπάρχουν άλλα μαγαζιά στη Βόνιτσα να μοιραστούν τα λεφτά.Και οι άλλοι έχουν έξοδα.Μήπως,υπάρχει κάτι άλλο και το γάλα τελικά δεν είναι γάλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κύριοι κάνατε λάθος δεν δικαιολογείσται,οι δουλειές γίνονται με μεγάλη διακριτικότητα,οι εποχές είναι δύσκολες και επικίνδυνες και χρειάζονται προσοχή.Η πείρα δυστυχώς και τα λάθη του παρελθόντος δεν σας έχουν διδάξει τίποτα.Τελικά ο άνθρωπος γεννιέται δεν γίνεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. το συγκεκριμενο σουπερ μαρκετ εχει κλεισει προ πολλου.....πως γινεται να αναθετουν τετοια δουλεια?ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ.....το katouna news που ειναι και το blog του δημου πως δεν αναφερει κατι?μηπως τελικα η δουλεια δεν ειναι για το γαλα και εξυπηρετει αλλα συμφεροντα?αν θελει ο δημος να δωσει γαλα ας παει να το δωσει στα σχολεια ,,στους παιδικους σταθμους και στις φτωχες οικογενειες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Α.. ρε γαμώτο!! Αυτά τα κολόπαιδα με το Ιντερνετ μας έχουν τσακίσει… Ούτε μια αόρατη ανάθεση δεν μπορούμε να κάνουμε…
    Αααχχχ!!! που είναι τα ωραία χρόνια που κανείς δεν μάθαινε τίποτα και άμα λάχει τους πατούσαμε και ένα βρίσιμο….
    Τώρα και για μια αόρατη ανάθεση σου βγάζουν την πίστη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. σουπερ μαρκετ δεν υπαρχει....και αυτο το ξερουν ολοι στη βονιτσα......
    συμπερασμα....ο δημος πουλαει φυκια για μεταξωτες κορδελες......το γαλα τελικα θα αποδηχτει ΑΟΡΑΤΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Υπάρχει το μαγαζί αυτό;Υπάρχεικάτι άλλο απο πίσω η έχει γίνει κάποιο λάθος.Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στη Βόνιτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΨΩΜΙ,ΠΑΙΔΕΙΑ,ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.ΔΩΣΤΕ ΓΑΛΑ ΣΤΟ ΛΑΟ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Καλά ακόμα και ο μάγος Copperfield μπροστά στο Αποστολάκη μοιάζει ερασιτέχνης! Τι να πούμε η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά…. Δεν πίνουν Γάλα και νομίζουν ότι είναι και εβαπορέ, δεν υπάρχει Σουπερ Μαρκετ και νομιζουν ότι έχουν Σκλαβενίτη…. Νασαι καλα Γιώργο, όλοι χρειαζόμαστε λίγη μαγεία στη ζωή μας….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ PROTON ΒΟΝΙΤΣΑ 30002.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΟΔΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ,ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ,ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. καλα τι κακια βγαζεται....εμεις δεν εχουμε δημαρχο...τον SUPERMAN εχουμε...τι εκανε ο ανθρωπος...να βοηθησει εναν φτωχο συμπολητη μας θελει....αντι να του πουμε ευχαριστω του τα χωνεται και απο πανω.....
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Γιωργο (Αποστολάκη)

    Πάρτους και τα σώβρακα !!

    Την κυριακής της Αποκριάς να μοιράσεις σουβλάκια (μπουχαλιωτικα) στους ψηφοφόρους σου !!

    Για όλους τους άλλους ..ξυδακι!!
    Να περιμένετε να περάσουν 5 χρονάκια για να φάτε και εσείς.

    Σειρά μας τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Σε ποια αποθηκη του δημου ειναι το γαλα;Δεν πιστευω να το εχουν καταναλωσει ολλο.Υπαρχει η οχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Εφτιαξε γήπεδο στο βάλτο ,
    Κατσικόδρομο μέσα στο κέντρο της Βόνιτσας,
    Αυξησε τα τέλη (έφτασαν στο θεό)
    Μοίρασε γάλα από σουπερ μαρκετ που ΔΕΝ υπάρχει σε άτομα που ΔΕΝ του έχουν ανάγκη

    Είναι ότι καλύτερο έχει να παρουσιάσει η σύγχρονη τοπική ιστορία.

    Είναι θαυματοποιός !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Τελικά αυτός ο Αποστολάκης όλο σαχλαμάρες κάνει. Σαχλαμάρα που ξεβρώμισε ο τόπος, που άνοιξαν οι δρόμοι. Σαχλαμάρα που ξεμπλόκαρε το βιολογικό κατούνας, έδωσε λύση στη Πογωνιά, ξεκίνησε η διαδικασία για τα σφαγεία, έβαλε τάξη στη λαϊκή αγορά, λειτούργησε το παιδικό και γλυτώνει ενοίκια, λειτούργησε το ΚΔΑΠ Παλαίρου, κ.α. Ποιο καλοί ήταν οι ανύπαρκτοι μορφωμένοι. Ρωτήστε να μάθετε ΤΙ ΑΦΗΣΑΝ ; Αλλά, σταματησε η ρεμούλα των κολλητών, που ως άνεργοι γνώστες του ιντερνετ, άνοιξαν παραμάγαζο λάσπης. ΥΠΟΜΟΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Έλυσε το κυκλοφοριακό της Βόνιτσας,έδιωξε τα αυτοκίνητα απο την παραλία,απο την πλατεία,έφτιαξέ τον βιολογικό της Βόνιτσας,και πότισε γάλα το Λαό.Μεγάλε...Κάρυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ti afisan,peste sto lao na mathi,pos tha ta matoume otan ta krivete esis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ειδηση επείγουσα.
    Από τη Κατούνα μας ενημερώνουν ότι έχει στηθεί μια νεα βιοτεχνία. Θα είναι επεξεργασία βιομάζας και γάλακτος σε πετρέλαιο για τα μηχανήματα του δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Θελουμε και εμεις πετρελαιο στη παλαιρο,ποτε θα το δωσουν,που κανουνε αιτησεις,να παμε στον αντ/ρχο.Μονο γαλα μοιραζουνε εμας μας ενοχλη το γαλα.Ευχαριστουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Αυτά περνάνε δημοτικό συμβούλιο;Οι σύμβουλοι τα πέρνουνε χαμπάρι;Οι επικεφαλείς των παρατάξεων τα γνωρίζουν;Τελικά πρέπει να είναι άσχετοι η τους πιάνει κορόιδα το αλάνι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ειναι,Δημαρχος για δεκα χρονια,αντε γεια σας.Εσεις στην πεινα.Εμεις και γάλα και πετρελαιο στο λαο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Κατηγορούμε το Κάρυ αλλά κανείς δεν είδε τις ημερομηνίες. Αν ο Σολδάτος χρώσταγε στονν έμπορα, αυτός έπρεπε να πληρωθεί. Συμφωνούμε ; Αλλά, γιατί δεντον πλήρωσε ο Σολδάτος; Γιατί τα λεφτά πρέπει να υπήρχαν αφού πρόκειται για υποχρεωτική χορηγία σε εργαζόμενους. Τι μας κρύβεις Αποστολάκη και τα φορτώνεσε όλα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Καλά τι κόλπο τους έκανες Γιώργο!!! Από χθες που το διάβασα κάνω κολοτούμπες απ τη χαρά μου… Τους πήρες τα Σώβρακα… Μωρέ κι Εβαπορέ και κλειστό το μαγαζί… Είσαι άπιαστος. Να μου δίνει μέρες ο θεός να σε χορτάσω…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Λεφτά για πέταμα... Λεφτά με τα οποία δε θα στερούνταν το γάλα τους μικρά παιδιά για ένα χρόνο και περισσότερο..!!! Την ώρα που οι μισθοί έπιασαν πάτο, η ανεργία να καλπάζει και αρκετοί συνδημότες μας, να μην διαθέτουν τα προς το ζην, ορισμένοι συνεχίζουν να προκαλούν…
    Δυστυχώς το πάρτι συνεχίζεται......
    Ένα απόστημα που πρέπει να σπάσει επιτέλους!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Τι να πούμε; Μα πριν 5 μήνες ο Αποστολάκης μιλούσε για διαφάνεια, υπευθυνότητα και για το σταμάτημα της διαφθοράς…. Τι άλλαξε;
    Όλα γυάλινα είχε πει ή όλα γυαλιά!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΟΛΑ ΓΥΑΛΙΑ ΡΕ ΦΙΛΕ… ΓΥΑΛΙΑ ΚΑΡΦΙΑ ΚΙ Η ΑΝΝΟΥΛΑ ΤΟΥ ΧΙΟΝΙΑ… ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ ΘΕΛΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Κοροιδα ο καρυ ειχε αχτι τους Βονιτσιανους,ειχαν φερει τον Σολδατο για καθαρση μαζι με τους συμβουλους του.Τωρα θα τους τιμωρηση αγρια για πεντε χρονια για να μαθουν.Ο τοπος βεβαια θα τελειωσει,δεμ τον νοιαζει,αυτος το εχει αχτι,θα παρει εκδικησει.Κοροιδα...Βονιτσιανοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Τα μαθαίνει η κουμουνδούρου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΈΤΣΙ,ΓΙΩΡΓΟ ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ....ΛΕΦΤΆ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. το μαγαζι ειναι κλειστο εδω και χροονια και βλεπω παιδια αντιδημαρχων και κολλητων του δημαρχου αφου δεν ξερουν τι να πουν τωρα. Ουτε αυτοι το περιμεναν να κανει τετοια μεγαλη γκάφα να τα βαζουν με τον Σολδατο και την προηγουμενη δημοτικη αρχη. Εχετε καμια αμφιβολια οτι ο σημερινος δημαρχος και ορισμενοι απο την νεα δημοτικη αρχη θα συνεχισουν να δινουν με απ ευθειας αναθέσεις εργα σε δικους τους ανθρωπους? Εδω πληρωνει τωρα ενταλματα που ηταν δημαρχος ανακτοριου, τι σας παραξενευει? Γιατι μην ξεχναμε οτι σφαχτηκαν οταν χασανε τις προηγουμενες δημοτικες εκλογες…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. -Ρε τι θα ντυθείς στις απόκριες;
    -Χυμένο Γάλα, εσύ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Λοιπόν ο Κάρυ κινείται σε ένα άλλο επίπεδο!!

    Θα μας πάρει και τα Σώβρακα!!
    Να πηγαίνουμε τοίχο,τοίχο!!

    Σε οσους εξυπνάκηδες εδώ μέσα λένε ότι είναι τις προηγούμενης δημοτικής αρχής να ανοιξουν τα ματάκια τους και να δούν ότι είναι μια αποφαση που έλαβε τον Δεκεμβριο του 2014 και θα βαρύνει τον προυπολογισμό του 2015!!

    Εχω ξεραθεί στο γέλιο !!
    Σας έπιασε Κώτσους και πήρε τα ψηφαλάκια σας.

    Εκείνο που προκαλεί είναι οτι το γάλα αφορά όχι μόνο τους υπαλήλους αλλά και τους μηχανικούς του δήμου (Ο χριστός και ο Απόστολος!!)

    Δυο πραγματα συμβαίνουν ή ότι υπάληλοι παιρνουν μισθό 400 ευρώ και δεν έχουν να φάνε ή μας δουλευει κανονικά ο Δημαρχος!!

    Θα πάρω την κουρτίνα Νούμερο 2(μας δουλευει!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ναι,σας πήρε τις εκλογές και τη κουτάλα χαμένα κολεγιόπεδα,τώρα στη πείνα πέντε χρόνια.Έτσι άρχοντα γάλα και πετρέλαιο στο λαό.Και εσείς απο εδώ και από εκεί,στη πείνα.Βέβαια ,περασμένα μεγαλεία,κάντε κουβέντα στα καφενεία.Περαστικά σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΆΘΕΣΗ ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΣΗΜΟ!ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΑΣ ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Σας είδαμε και εσας,καλα κυβερνησατε ο λαος σας τιμωρησε ναι τωρα θα καθησετε να περιμενετε δεκα χρονια...ΚΑΡΥΣ...γαλα στο λαο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Καλα ρε παιδια η αντιπολιτευση κοιματε ορθια η' τα εχουν κανει πλακακια μεταξυ τους και δουλευουν τους δημοτες και οι δυο? Ενας να καλεση εισαγγελεα με ολες αυτες τις παρανομιες δεν υπαρχη? Μονο ο Τριαντακωσταντης κανει αντιπολιτευση εδω?το οτι κατασπαταλουν και κλεβουν τα χρηματα των δημοτων δεν ενοχλη κανεναν? ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΦΤΑΝΕΙ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ !!ΦΕΡΕΝΤΙΝΟ-ΛΙΑΠΗ- ΜΩΡΑΙΤΗ κοιμοσαστε των υπνο του δικαιου ?!!?ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕ....ΕΕΕ....!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Kαλημερα! Απ οτι γνωριζω επειδη εχω ασχοληθει με τα λογιστικα της εν λόγω επιχειρησης,το καταστημα φορολογικά δεν έχει κλεισει ποτέ και εξακολουθεί να λειτουργει νομιμότατα σε καινουρια έδρα επι της Ελευθερίου Βενιζέλου. Οποιοσδήποτε αμφισβητεί τα λεγόμενα μου ας απευθυνθεί στη ΔΟΥ Αγρινίου όπου ανήκει η επιχείρηση. Οσον αφορα τη διαθεση του γάλατος δεν αφορά την επιχειρηση του Κυρίου Μπουρσινού. Ο Δήμος μπορεί να διαθέσει το γάλα όπου θέλει. είτε στους υπαλλήλους είτε σε απόρους είτε σε νηπιαγωγεία.Όλα τ αλλα που έχουν γραφτεί για την επιχείρηση είναι μόνο κακίες. Οι πολιτικοί αντίπαλοι του Αποστολάκη ας ασχοληθούν με τον ίδιο κι οχι μ ενα πολίτη που κανει προσπάθεια να οπρθοποδήσει πάλι. Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Για την συγκεκριμένη υποθεση ειναι καβουλα σχολια δεν μπορω να τα κατανοησω η δυσφημηση σε ολο της το μεγαλειο γνωστο στο Ξηρομερο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο