Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Συγκλονιστικό! Οι γονείς του 30χρονου που επανήλθε στη ζωή μετά από 45 ημέρες νοσηλείας στην εντατική Αγρινίου, κάνουν λόγο για πραγματικό θαύμα. «Το παιδί μας επανήλθε μετά την επίσκεψη και την προσευχή του Μητροπολίτη Αιτωλίας κ΄ Ακαρνανίας κ. Κοσμά»

       Συνταρακτικά στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα και που αφορούν το περιστατικό του 30 χρόνου από την Κυπάρισσο Αγρινίου, ο οποίος επανήλθε στη ζωή μετά από 45 ημέρες καταστολής στη ΜΕΘ Αγρινίου και ο οποίος είχε χαρακτηριστεί από τους γιατρούς κλινικά νεκρός.
         Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniotimes.gr οι γονείς και το περιβάλλον του 30χρόνου μιλούν για πραγματικό θαύμα γιατί όπως υποστηρίζουν η κατάσταση του άλλαξε αμέσως μετά την επίσκεψη στον ασθενή στο νοσοκομείο του Μητροπολίτη Αιτωλίας κ΄ Ακαρνανίας κ. Κοσμά και την δέηση που απήθυνε. 
      Όπως τονίζουν οι δικοί του αμέσως την άλλη μέρα τα αποτελέσματα του εγκεφαλογραφήματος άφησαν άναυδους τους γιατρούς μιας και έδειξαν ραγδαία και ανεξήγητη βελτίωση της υγείας του......



     Μετά από αυτήν την σημαντική εξέλιξη οι προσπάθειες της προέδρου του συλλόγου Κυπαρίσσου κ. Σωτηροπούλου και των μελών του συλλόγου είναι να συγκεντρωθεί ένα ποσό για την αποθεραπεία του γιατί η οικογένεια του 30χρόνου είναι άπορη και χτυπημένη από την κρίση μιας και ένα μικρό ξυλουργείο που διέθετε τα τελευταία χρόνια δεν είχε καθόλου δουλειά. Με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν χρήματα ούτε για τα στοιχειώδη. Δείτε ξανά πιο κάτω το απόσπασμα της ανακοίνωσης του συλλόγου Κυπάρισσος που απευθύνει έκκληση για οικονομική βοήθεια.
      «Πέρα από το ποσό που μπορεί να διαθέσει ο Σύλλογος ζητάμε  και τη δική σας βοήθεια ώστε να μπορέσουμε να δώσουμε μια ανάσα στους γονείς του, καλύπτοντας ένα μέρος των ιατροφαρμακευτικών εξόδων και των αμέτρητων φυσικοθεραπειών που χρειάζεται από εδώ και πέρα, αφού ο νεαρός λόγω ανεργίας, είναι ανασφάλιστος.
Αριθμός Λογαριασμού Τραπέζης για όποιον θέλει να βοηθήσει: 303/296219-54   Εθνική Τράπεζας
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Σύλλογο στο τηλ 6984758582
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Κυπαρίσσου»


5 σχόλια:

  1. Έχουμε μείνει άφωνοι με αυτήν την εξέλιξη ας βοηθήσουμε όλοι για να Γινη καλα το παιδί εγώ προσοπικα δεν το ξέρω το παιδί αλλά θα κάνω τα πάντα και θα πλησιασω και αλλά άτομα ώστε να βοηθήσουμε όλοι κουράγιο στην οικογένεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο σεβασμιωτατος καθηκόντος επισκευθηκε τον νεαρο προσκομιζωντας του λειψανα αγίων για ευλογια ασφαλως και προσευχηθηκε όπως κάνει για όλους μας εξαλλου. Αλλά και όλοι οι συγγενεις κατα τις ημερες της παραμονής του στην ΜΕΘ μονο προσευχη έκαναν. συγχωρεστε με που υπογραφω ανωνυνος αλλα δεν θα ηθελα να θεωρηθω κόλακας απο κακές διάνοιες. να ευχεσθαι σεβασμιώτατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όσοι γνωρίζουν τον σεβασμιώτατο μητροπολήτη μας θα γνωρίζουν ότι είναι ΑΓΙΟΣ εν ζωή. Για όλους μας προσεύχεται Ας έχουμε την ευλογία του . ΑΞΙΟΣ
    Λ.Τ Αστακός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το είχα γράψει ξανά το γράφω και τώρα! Στο Αγιον Όρος, όταν το επισκέπτομαι για προσκύνημα, ακούω τα καλύτερα λόγια για τον Επίσκοπο μας από τους Αγιορείτες μοναχούς. Την ευχή σου Σεβασμιότατε να έχουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο