Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Μεγάλη νίκη της Φλόγας Παλαιομάνινας με 3-0 κόντρα στον Αετό Σταμνάς

        Η Φλόγα Παλαιομάνινας επιβλήθηκε με 3 - 0 του Αετού Σταμνάς και ουσιαστικά "κλείδωσε" τη συμμετοχή της στα μπαράζ ανόδου. 
       Η ομάδα του Νίκου Μιμηγιάννη έφτασε τους 45 βαθμούς, ξέφυγε με 9 από την 5η θέση, όμως δε μείωσε τη διαφορά της από τους τρεις πρώτους που συνέχισαν με νίκες.....



      Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Κώστα Τάκου, που αγωνίστηκε με τερματοφύλακα το Μπότα και το δεύτερο τερματοφύλακα Σαμαρά βασικό, παρέμεινε στους 15 βαθμούς, δύο λιγότερους από τη Δόξα Καινουρίου και τον Άρη Αιτωλικού, που είναι στη ζώνη των μπαράζ παραμονής.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με "γκολ από τα αποδυτήρια" με το Μακρή να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Μπότα μόλις στο 2ο λεπτό. Όμως στη συνέχεια οι γηπεδούχοι δεν απείλησαν ιδιαίτερα και στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρίες, με μεγαλύτερη αυτή του 82ου λεπτού, όταν ο Ξένος κόντραρε τη μπάλα σε κοντινό σουτ του Μπαλάφα. Στα τελευταία λεπτά η Φλόγα σκόραρε δύο ακόμα τέρματα με Μικελάτο και Καντάνη φτάνοντας στο τελικό 3 - 0.

Το φιλμ του αγώνα.

2΄ Γκολ. Ο Τραγουλιάς από δεξιά πιάνει το σουτ, ο Μπότας και ο Χόντος δεν καταφέρνουν να απομακρύνουν και ο Μακρής από κοντά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1 - 0.
 Σουτ του Γούλα διώχνει σε κόρνερ ο Ρόκκος.
27΄ Δυνατό σουτ του Μικελάτου έξω από την περιοχή φεύγει άουτ.
35΄ Μακρινό σουτ του Μακρή πέρασε άουτ.
36΄ Το δυνατό σουτ του Γούλα έξω από την περιοχή φεύγει ελάχιστα άουτ.
37΄ Ο Μικελάτος εκτελεί το κόρνερ και ο Καντάνης από κοντά δεν προλαβαίνει να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.
51΄ Ωραίο σουτ του Τζουλιάνο πέρασε ελάχιστα άουτ.
60΄ Σουτ του Σαμαρά απέκρουσε με διπλή προσπάθεια ο Ρόκκος.
82΄ Ο Μπαλάφας πιάνει το σουτ μέσα από την περιοχή όμως ο Ξένος με σωτήρια προβολή προλαβαίνει και κοντράρει τη μπάλα.
83΄ Σουτ του Καντάνη από κοντά περνάει ελάχιστα άουτ.
84΄ Γκολ. Ο Κόκκαλης πιάνει σουτ, η μπάλα κοντράρει και στρώνεται στο Μικελάτο που με σουτ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 2 - 0.
88΄ Γκολ. Ο Κόκκαλης στρώνει στον Καντάνη που με σουτ λίγο έξω από την περιοχή στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Μπότα για το 3 - 0.

ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ (Νίκος Μιμηγιάννης): Ρόκκος, Τραγουλιάς, Καλοκαίρης, Ζαχαράκης, Ξένος, Καντάνης, Τζουλιάνο Μούτσα (87΄ Χονδρογιάννης), Μακρής, Κόκκαλης, Μικελάτος (90΄ Παναγιωτόπουλος), Νούλας (55΄ Κοντοπάνος).

ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ (Κώστας Τάκος): Μπότας, Αλπέντζος, Χόντος, Τσιλιπάνος Γ., Τσιλιπάνος Σ., Ασπρογιάννης, Κωστόπουλος (46΄ Γαντζούδης), Μπαλάφας, Σαμαράς (68΄ Κουσκούνης), Γούλας, Κουκογιάννης.

olatagoal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο