Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

ΚΑΤΟΧΗ: Ξεσπά η οικογένεια του 22χρονου που πυροβολήθηκε από τον κολλητό του φίλο

Σε τέσσερα χρόνια με αναστολή καταδικάστηκε ο κατηγορούμενος - Ήταν δολοφονία,όχι δυστύχημα, επιμένει η οικογένεια του θύματος

     Ήταν Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014, όταν η κοινωνία της Κατοχής Οινιάδων του δήμου Μεσολογγίου συγκλονίστηκε από το θάνατο του 22χρονου Γιώργου, ο οποίος έπεσε νεκρός από τις σφαίρες κυνηγετικού όπλου που κρατούσε ο συνομήλικος και παιδικός του φίλος! 
     Από την πρώτη στιγμή ο δράστης υποστήριξε ότι ο θανάσιμος τραυματισμός του Γιώργου οφείλονταν σε ατύχημα την ώρα που περιεργάζονταν δυο κυνηγετικά όπλα.
     Το δικαστήριο έγινε την προηγούμενη εβδομάδα και σύμφωνα με την δικηγόρο της οικογένειας μετέτρεψε την κατηγορία από ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε ανθρωποκτονία εξ αμελείας. Ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε σε φυλάκιση 4 ετών και 4 μηνών και σήμερα είναι ελεύθερος με αναστολή............


    Η Μαρία, αδερφή του θύματος βρέθηκε μετά την εξέλιξη αυτή στην εκπομπή "Μία", όπου και εξέφρασε την οργή της οικογένειας για την απόφαση, υποστηρίζοντας ότι ο θάνατος του αδερφού της δεν ήταν δυστύχημα αλλά δολοφονία.
   "Νιώθουμε αδικημένοι, απορούμε με την απόφαση. Υπήρχαν πολλά στοιχεία που κατά την γνώμη μας δεν έλαβε υπόψη το Δικαστήριο", ανέφερε χαρακτηριστικά.
       Από την άλλη πλευρά τώρα η δικηγόρος του δράστη κα Ελένη Φερεντίνου σε τηλεφωνική παρέμβασή της στην εκπομπή ανέφερε μεταξύ άλλων: "Ζητάμε συγνώμη για ακόμη φορά από την οικογένεια του θύματος, καθώς απεδείχθει περίτρανα ότι ήταν μια κακιά στιγμή μεταξύ δύο επιστήθιων φίλων. Θεωρούμε δίκαιη την απόφαση του Μικτού Ορκωτού Λευκάδας ".

http://cityvoice.gr/

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομή "Μία" (στο 52')

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο