Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Μαρτυρία γυναίκας αλλάζει τα δεδομένα για την εξαφάνιση-θρίλερ του 20χρονου Βαγγέλη

«Το βράδυ της εξαφάνισης ένας νεαρός χτυπούσε την πόρτα μου και ζητούσε βοήθεια αλλά δεν του άνοιξα επειδή φοβήθηκα», λέει η γυναίκα που διαμένει σε απόσταση αναπνοής από τη Γαλακτομική Σχολή.
Θρίλερ για γερά νεύρα μοιάζει να είναι η μυστηριώδης εξαφάνιση του 20χρονου φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη ο  οποίος αγνοείται για 15η ημέρα. Μία μαρτυρία που θα έφτανε χθες στον ιδιωτικό ερευνητή Γιώργο Τσούκαλη αργά τη νύχτα θα προκαλούσε αναστάτωση τόσο στον ίδιο όσο και στην οικογένεια αφού υπήρχε μαρτυρία γυναίκας κατοίκου Ιωαννίνων το σπίτι της οποίας απέχει λίγα μόλις μέτρα από τη Γαλακτοκομική Σχολή όπου φοιτά ο Βαγγέλης Γιακουμάκης....
Όπως αποκαλύπτει σήμερα το protothema.gr το βράδυ της Παρασκευής, την ημέρα εξαφάνισής του Βαγγέλη δηλαδή, ένας νεαρός γύρω στις 10 το βράδυ χτύπησε την πόρτα της γυναίκας και εκείνη τον άκουσε να ζητά επίμονα να του ανοίξει και αν το βοηθήσει.

«Φοβήθηκα, άκουγα ένα νεαρό να μου λέει σας παρακαλώ ανοίξτε μου, χρειάζομαι βοήθεια και έτσι δεν άνοιξα την πόρτα. Πρέπει να ήταν γύρω στις 10 το βράδυ. Μετά από λίγα λεπτά που είδα ότι άρχισε να απομακρύνεται άνοιξα την πόρτα και είδα ένα νεαρό που μοιάζει στο Βαγγέλη, πιθανολογώ ότι ήταν εκείνος να απομακρύνεται από το σπίτι μου, αλλά, μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν ήξερα τι γίνεται, που να φανταστώ», είπε η γυναίκα αυτή στον συνεργάτη του Γιώργου Τσούκαλη που «χτενίζει» την περιοχή περιμετρικά της Σχολής στα Ιωάννινα, τον κ. Φώντα Βρόσγο

Ο κ. Τσούκαλης την ίδια ώρα εκτιμά ότι μαρτυρίες όπως αυτή της γυναίκας είναι πολύ σημαντικές έστω και αν έρχονται μετά από 15 μέρες από τη στιγμή της εξαφάνισης του νεαρού και δηλώνει εξαγριωμένος με αυτούς που γνωρίζουν αλλά δε μιλούν κρατώντας ερμητικά κλειστό το στόμα τους. «Αν μιλήσουν όσοι γνωρίζουν, διότι γνωρίζουν είμαι βέβαιος θα μπορέσουμε με μεγαλύτερη ασφάλεια να κινηθούμε σε ένα σωστό άξονα εντοπισμού του Βαγγέλη. Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι όσο οι μέρες περνάνε τόσο πιο δύσκολη γίνεται η υπόθεση. Απευθύνομαι σε όσους ξέρουν, μιλήστε, όπως έκανε έστω και μετά από 15 μέρες αυτή η γυναίκα που η μαρτυρία της είναι πολύ σημαντική για εκείνο το βράδυ και μας δείχνει κάτι το ότι ο νεαρός που της χτύπησε την πόρτα και πιθανόν να είναι ο Βαγγέλης προσπάθησε να ζητήσει βοήθεια», σημειώνει ο κ. Τσούκαλης. Να σημειωθεί επιπλέον ότι σήμερα ξεκινούν και πάλι οι έρευνες αστυνομικών αλλά και των συγγενών του Βαγγέλη που βιώνουν τις πιο δραματικές ώρες μετά την εξαφάνισή του στην περιοχή του Κάστρου κοντά στη λίμνη Ιωαννίνων ενώ όπως αποκάλυψε το protothema.gr, την Τρίτη έχει διαταχθεί ΕΔΕ από τον Ελληνικό Γεωργικό Οργανισμό «Δήμητρα» για την υπόθεση εξαφάνισης του Βαγγέλη Γιακουμάκη με τριμελή επιτροπή και επικεφαλής το νομικό σύμβουλο της σχολής Ανδρέα Αθανασόπουλο. 
Στο διαδίκτυο συνεχίζεται να κορυφώνεται η αγωνία φίλων, συγγενών αλλά και ανθρώπων που δε γνωρίζουν το Βαγγέλη που φαίνεται να παρακολουθούν την εξέλιξη της υπόθεσης με κομμένη την ανάσα και την ελπίδα να βρεθεί ένα στοιχείο που θα οδηγήσει στον εντοπισμό του.

protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο