Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Δείτε τα 12 νέα άτομα που προσλήφθηκαν από το Κέντρο Μέριμνας του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας

        Το Νομικό Πρόσωπο (Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης) του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας για την κάλυψη των αναγκών των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών που λειτουργούν υπό την εποπτεία του, με απόφαση του προέδρου του Παντελή Αποστολάκη και η οποία αναρτήθηκε στο διαύγεια προσέλαβε (12) Δώδεκα  άτομα, ήτοι:

-την Τσουνάκα Παναγιώτα του Γερασίμου για τη θέση της ΠΕ Νηπιαγωγού,
-Σάλλιαρη Μαρία του Χρυσόστομου και Λεπενού Αλεξάνδρα του Σπύρου για τις θέσεις των ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων, 
-Καππάτου ζωή του Ελευθερίου, Ζαρκαδούλα Παρασκευή του Σπυριδωνα, Κατσαβριά Άννα του Κωνσταντίνου για τις θέσεις των ΤΕ βοηθών Βρεφονηπιοκόμων, 
-Ζώτος Θεόδωρος του Βασίλη, Σταμούλη Δήμητρα του Αποστόλου, Τσούκας Γρηγόριος του Αθανασίου, και Μαλεσιάδα Ελένη του Αριστοτέλη για τις θέσεις των ΔΕ Μαγείρων, 
-Αψόμωτου Μαρία του Ιωάννη και Τσάκαλη Γεωργία του Γερασίμου για τις θέσεις των ΥΕ Βοηθητικών Εργασιών.

        Προσέλαβε τα άτομα αυτά για τις ανάγκες των Σταθμών του Νομικού Προσώπου, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και η ανάληψη της υπηρεσίας τους άρχισε από 2/2/2015 μέχρι 1/4/2015…

Αναλυτικά δείτε την Απόφαση….





10 σχόλια:

  1. Κι άλλες προσλήψεις «δικών τους ανθρώπων». Μπορεί να είναι νόμιμο αλλά δεν είναι ηθικό οι προσλήψεις να γίνονται από το παράθυρο. Ηθικό πλήγμα αφού βολεύουν τα δικά τους παιδιά, κοροϊδεύοντας τους εκατοντάδες ανέργους του δήμου μας… Ως πότε θα συνεχίζεται η κοροϊδία του κόσμου….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ. ΌΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΝΕΡΓΟΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΙΟ... ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά δεν βλέπετε ότι οι θέσεις είναι για βρεφονηπιοκόμους και μαγείρους και μόνο δύο για γενικών καθηκόντων. Πόσοι έχουν πτυχίο βρεφο ή μάγειρα στο Δήμο και θέλουν να δουλέψουν σε παιδικούς;. Επίσης βλέπω κάποια ονόματα που οι πατεράδες τους ή οι άντρες τους ήταν ή υποψήφιοι με τον Φερεντίνο ή φανατικοί υποστηρικτές. Αυτοί είναι δικά τους παιδιά. ;;;;; ή έχουν μπάρμπα ..........και μην μου πείτε ότι δεν μπορούσαν να βρουν δύο τρεις βρεφο ή μαγείρους δικούς τους. Αυτά για σένα τα λέω xiromero που δημοσιεύσεις ασυνάρτητα σχόλια ...........Α και κάτι άλλο μάλλον δεν θα δημοσιεύσεις το σχόλιο μου όπως τόσα αλλά . Τα γράφω όμως για να τα ακούς και εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρώτα βγάζουν δημοσια προκύρηξη (όχι τοιχοκόληση) για προσλήψεις (για τη διαφάνεια ρε γαμωτο), σε όλα τα εντυπα και στο διαδίκτυο και μετά προσλαμβάνουν κόσμο ρε γαμώ το...
    Πάλι στο ίδιο κακοπαιγμένο έργο θεατές γίναμε…. Καληνύχτα Βόνιτσα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ 11:48:
    -Είναι ολοφάνερο ότι χρειάζονται άτομα για να καλύψουν τις πάγιες ανάγκες των παιδικών σταθμών, όμως κάποιος πρέπει επιτέλους να λογοδοτήσει με ποια κριτήρια επιλέγουν ποιος θα εργασθεί και ποιος όχι.
    - Είναι δεδομένο ότι οι σχέσεις με τον Φερεντίνο ουδέποτε διαταράχθηκαν… Κράτα με να σε κρατώ...
    -Ας μας απαντήσει ο Παντελής αν όντως υπάρχει αξιοκρατία στις προσλήψεις ή αν τελικά η διανομή των θέσεων γίνεται με ανάθεση…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ότι θέλει ο καθένας. Ότι και να γίνει, οι γνωστοί θα επικαλούνται την αξιοκρατία. Ονόματα αδικηθέντων υπάρχουν ; Προσφυγές υπάρχουν ; Πως νομίζετε ότι επιλέγηκαν ; Έτσι, στο βρόντο. Αλλά και το άλλο για τις σχέσεις με το Φερεντίνο (ο Θεός βοηθά κι όλα τα κακά σκορπά). Νυχτωμένοι από χέρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το να γράφεται σχόλια μόνο και μόνο για να την " λέτε " σε κάποιον που είναι υπεύθυνος για αυτές τις προσλήψεις δεν έχει ουσία... Πρέπει να στρωνεστε στο διάβασμα και να καταλαβαινετε που απευθύνονται αυτές οι προσλήψεις. Καταρχήν πρόκειται για υπαλλήλους που θα έχουν άμεση επαφή με τα παιδιά των Παιδικών Σταθμών. Ως εκ τούτου προκειπτει ότι πρέπει να έχουν τις απαραίτητες και απαιτούμενες γνώσεις. Ανιδικευτοι εργάτες και υπάλληλοι γενικών ειδικοτήτων δεν επιτρέπονται για αυτές τις θέσεις. Ότι περιλαμβάνει τα παιδιά πρέπει να είμαστε πολύ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΣ ΠΟΣΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΛΗΦΤΕΙ.
    ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΣΑΜΠΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΘΕΣΙΝΟΙ.
    ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΚΑΙ Μ .... . ΝΤΡΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μουδιασμένοι σαν βρεγμένες γάτες απαντάτε. Τελικά η διανομή των θέσεων γίνεται με ανάθεση ή αξιοκρατικά με προκήρυξη; Αλλά μια ζωή έτσι λειτουργούσε το κατεστημένο, με την εξυπηρέτηση και τακτοποίηση των ημετέρων… Σοι πάει το Βασίλειο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλά αν κέρδιζε ο Φερεντίνος ή ο Λιάπης θα έπαιρναν με αξιοκρατικά κριτήρια όταν θα μπορούσαν να πάρουν όποιον θέλουν. Τουλάχιστον ο Αντιδήμαρχος του Σολδάτου έχει αποδείξει πως έβαζε κόσμο στην δουλειά .την είχαν πεθάνει την αξιοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο