Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ: Χοροεσπερίδα και κοπή πίτας του Συλλόγου Βονιτσάνων

Σύλλογος εν Αθήναις Βονιτσάνων  «ο Αμβρακικός»
Χοροεσπερίδα και κοπή πίτας
ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015, ΣΤΙΣ 8:00΄ ΤΟ ΒΡΑΔΥ
Στο ξενοδοχείο OSCAR,  Φιλαδέλφειας 25, σταθμός Λαρίσης, Αθήνα (ακριβώς δίπλα στον σταθμό μετρό Λαρίσης).

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 
ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΤΩΝ ΒΟΝΙΤΣΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ 2015 

       Ο Σύλλογος των εν Αθήναις Βονιτσάνων «ο Αμβρακικός» σας προσκαλεί στην συνεστίαση-κοπή της πίτας που θα πραγματοποιηθεί στις 7 Φεβρουαρίου στις 8 το βράδυ στην πολυτελή αίθουσα Διόνυσος στο ξενοδοχείο OSCAR ακριβώς δίπλα στον σταθμό του μετρό Λαρίσης.
    Το γεύμα θα είναι πλούσιο και ποιοτικό, με δύο πρώτα πιάτα, κυρίως πιάτο, ατομική σαλάτα, επιδόρπιο, απεριόριστο κρασί και αναψυκτικά!..........



     Στο κόψιμο της πίτας δύο φλουριά θα προσφέρουν δωρεάν εισιτήριο σε δύο τυχερούς στην ημερήσια εκδρομή του Συλλόγου την άνοιξη!
    Σε όλους θα δοθεί αναμνηστικό δώρο ένα στυλό με το λογότυπο του Συλλόγου μας!!

    Το κέφι θα εκτιναχτεί στα ύψη και ο χορός θα γίνει επικίνδυνα απολαυστικός λόγω της πενταμελούς ορχήστρας μας από την οποία ξεχωρίζoυν ο εξαιρετικός στο Δημοτικό Τραγούδι Παύλος Θώδης και ο σπεσιαλίστας στο Κλαρίνο Βασίλης Μαρκόπουλος. Στα νησιώτικα η Αρετή Μπαλάτσου. 

H εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από το ιντερνετικό ράδιο του μέλους του ΔΣ του Συλλόγου Φώτη Μερισιώτη

      Μετά την απόλυτη επιτυχία του 1ου Ανταμώματος Βονιτσάνων το ΔΣ του Συλλόγου ήρθε στον ευχάριστο προβληματισμό να βρει διπλάσιο χώρο εκδήλωσης με καλύτερο φαγητό, ποτό, μουσική και περιβάλλον ώστε να ικανοποιήσει ακόμα περισσότερο όλους όσους θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους.
    Εγγύηση στην επιτυχία της εκδήλωσης είναι ο συνδιασμός της πολυτέλειας του χώρου, της ποιότητας όλων των παρεχομένων υπηρεσιών (και δωρεάν WIFI ), το άριστο σε ποσότητα και ποιότητα φαγητό, το απεριόριστο κρασί, η δωρεάν προσφορά αναψυκτικών, και η υπέροχη ορχήστρα μας που θα απογειώσει το κέφι και την διασκέδαση.

Η τιμή της πρόσκλησης είναι μόνο 20 ευρώ , πάρα πολύ καλή σε σχέση με τις παροχές και την εγγύηση διασκέδασης. Για τα παιδιά η τιμή θα είναι μόνο 12 ευρώ γιατί ο Σύλλογός μας θέλει έστω και με κόστος να φέρει δίπλα του την νεολαία της Βόνιτσας προσβλέποντας στο μέλλον!

ΕΛΑΤΕ να διασκεδάσουμε όλοι μαζί οι Βονιτσάνοι! 
ΤΙΜΕΙΣΤΕ τον Σύλλογό μας και τους Στόχους του!
Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ!!

Το ΔΣ του Συλλόγου των εν Αθήναις Βονιτσάνων «ο Αμβρακικός»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο