Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

ΣΥΡΙΖΑ με ΚΕΔΕ: Καταργείται ο "Καλλικράτης", ριζοσπαστικές αλλαγές στην αυτοδιοίκηση

     Την κατάργηση του "Καλλικράτη" και την αντικατάσταση του από ένα νέο ριζοσπαστικό θεσμικό πλαίσιο, παρουσίασε αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Διοικητικό Συμβούλιο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων.
       Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα και με αμοιβαία διάθεση εποικοδομητικής συνεργασίας την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου. Τον ΣΥΡΙΖΑ εκπροσώπησαν οι Κ. Πουλάκης, μέλος της Π.Γ. του ΣΥΡΙΖΑ με ευθύνη την Αυτοδιοίκηση, αλλά και υποψήφιος βουλευτής στη Β' Αθηνών, Δ. Κολτσίδα, μέλος της Κ.Ε. και Ν. Σακούτης, μέλος της Γραμματείας του Τμήματος Αυτοδιοίκησης......



   Μετά το πέρας της συνάντησης, ο Κώστας Πουλάκης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
     "Είναι σημαντική για μας η σημερινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε κατόπιν αιτήματος της ΚΕΔΕ, στην οποία είχαμε την ευκαιρία – όπως και κατά το παρελθόν – να συζητήσουμε για τα βασικά προβλήματα και τις δυνατότητες της πρωτοβάθμιας Αυτοδιοίκησης. Ακούσαμε δε με ιδιαίτερη ικανοποίηση τη βούληση των εκπροσώπων της ΚΕΔΕ να συνεργαστούν κατά τρόπο εποικοδομητικό για το θεσμό με οποιαδήποτε κυβέρνηση.
      Από την πλευρά μας παρουσιάσαμε τη δική μας πρόταση για κατάργηση του "Καλλικράτη" και αντικατάστασή του από ένα νέο ριζοσπαστικό θεσμικό πλαίσιο με δημοκρατία, διαφάνεια και άμεση κοινωνική συμμετοχή. Τονίσαμε δε ότι οι πόρτες της κυβέρνησης της Αριστεράς θα είναι ανοιχτές για όλους κι ότι θα προχωρήσουμε σε όλες τις αναγκαίες αλλαγές με την κοινωνία μαζί μας".

Πηγή: http://www.avgi.gr
http://mytikaspress.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο