Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Ευχαριστήριο Μήνυμα Χρήστου Παΐσιου

Φίλες και φίλοι,
Από καρδιάς θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς που με τιμήσατε με την ψήφο και την εμπιστοσύνη σας.
 Ευχαριστώ προσωπικά τον καθένα και την καθεμία σας, που πιστέψατε πως συγκεντρώνω εκείνα τα χαρακτηριστικά του ανθρώπου, που μπορεί να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας για ένα καλύτερο μέλλον για την Αιτωλοακαρνανία μας....

Το εκλογικό αποτέλεσμα για τη Νέα Δημοκρατία σαφώς και δεν είναι ευχάριστο. Η παράταξή μας όμως στάθηκε όρθια και παραμένει έτοιμη να διαδραματίσει  καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις και να λειτουργήσει ως εγγυητής της σταθερότητας και των μεταρρυθμίσεων που πρέπει να προχωρήσουν. Στην κρίσιμη αυτή περίοδο μείναμε πιστοί στις αρχές και τις αξίες μας.
Με τη νηφάλια και ψύχραιμη γλώσσα της εθνικής ευθύνης, η Νέα Δημοκρατία λειτούργησε με μοναδικό γνώμονα τη συνεννόηση, τη συναίνεση και τη συνεργασία για το καλό του ελληνικού λαού.
Εύχομαι η νέα κυβέρνηση να φανεί συνεπής στις προσδοκίες των πολιτών, αλλά κυρίως να αντιληφθεί σύντομα το ευρωπαϊκό και διεθνές περιβάλλον, καθώς δεν υπάρχουν περιθώρια για πειραματισμούς.

Φίλες και φίλοι,
 Σε αυτή τη σύντομη και δύσκολη προεκλογική αναμέτρηση, με τους περισσότερους από εσάς δεν κατάφερα να επικοινωνήσω προσωπικά. Επιδίωξή μου ωστόσο είναι το επόμενο διάστημα να καλλιεργήσουμε σχέσεις που θα μας δώσουν την ευκαιρία να διαμορφώσουμε από κοινού ιδέες και απόψεις με μοναδικό γνώμονα την υπεράσπιση των συμφερόντων του τόπου μας, της πατρίδας μας με τη στενή και ευρεία έννοια.
 Αυτό που επιθυμώ είναι η προικισμένη, αλλά αδικημένη Αιτωλοακαρνανίας μας να διεκδικεί και να κατακτά όσα δικαιωματικά της ανήκουν. Όπως πάντοτε και από όποια θέση, σας βεβαιώ ότι θα αγωνίζομαι με όλες μου τις δυνάμεις προς αυτή την κατεύθυνση.

Μετά τιμής,

Χρήστος Σπ. Παΐσιος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο