Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Ηρώ Ζαβογιάννη υποψήφια ΣΥΡΙΖΑ: Ευχαριστήριο για το αποτέλεσμα των εκλογών

      Στις 25 Γενάρη ο ελληνικός λαός έδωσε ισχυρή εντολή στον ΣΥΡΙΖΑ για να κυβερνήσει τη χώρα στη βάση ενός νέου πολιτικού ήθους, με έναν ολότελα διαφορετικό τρόπο απ’ ό,τι συνέβαινε έως σήμερα, σε μία εντελώς διαφορετική κατεύθυνση.
    Στις 25 Γενάρη ο ελληνικός λαός απέρριψε την άσκηση της καταστροφικής πολιτικής χωρίς αρχές και επέλεξε τον ΣΥΡΙΖΑ προσδοκώντας ένα μέλλον που θα συμπεριλαμβάνει όλους μας, θα στηρίζει τον άνθρωπο και θα σχεδιάζει την ανάπτυξη με παραγωγικό προσανατολισμό, εργασία και φορολογική δικαιοσύνη......



     Στην Αιτωλοακαρνανία, το 36,53% των συμπολιτών μας στήριξε αυτή τη μεγάλη αλλαγή πορείας. Προσωπικά, σε μια χρονικά σύντομη αλλά εξαιρετικά πυκνή και «γεμάτη» περίοδο προεκλογικού αγώνα, προσπάθησα να είμαι συνεπής προς το αξιακό και πολιτικό πλαίσιο που έθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Συζήτησα με ειλικρίνεια με τους συμπολίτες μου τα προβλήματα του Νομού και δεσμεύτηκα να συνδιαμορφώσουμε τα αιτήματα αλλά και να επιτύχουμε τις συνθήκες που θα καταστήσουν την Αιτωλοακαρνανία μας μια περιοχή με αναπτυξιακή δυναμική. 
     Στο ξεκίνημά μου οι νέοι άνθρωποι με πλαισίωσαν με συγκινητικό τρόπο –κι εδώ οφείλω ένα ξεχωριστό θερμό ευχαριστώ στις νέες γυναίκες–, ενώ οι μεγαλύτεροι με εμπιστεύτηκαν και με ενθάρρυναν σε αυτή την εκλογική μάχη. 
     Ευχαριστώ από καρδιάς τους 5.721 συμπολίτες μου που με τίμησαν με την ψήφο τους αλλά και όλους όσοι έκαναν άλλη επιλογή. Από σήμερα, όλοι μαζί, ό,τι κι αν ο καθένας αποφάσισε στην κάλπη, θα αγωνιζόμαστε για τον Νομό και τη χώρα, για να ζούμε ισότιμα σ’ έναν τόπο με δικαιοσύνη και προκοπή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο