Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Ευχαριστίες από τον Δημήτρη Στρατούλη: Θα προσπαθήσω με όλες τις δυνάμεις μου να ανταποκριθώ ως Υπουργός στις προσδοκίες σας

        Τις ευχαριστίες του στέλνει με μήνυμά του, ο Αστακιώτης Αναπληρωτής Υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Δημήτρης Στρατούλης σε όλους τους Ξηρομερίτες με αφορμή τις θερμές ευχές που έλαβε για την υπουργοποίησή του και υπόσχεται ότι θα αγωνιστεί και θα προσπαθήσει με όλες τις δυνάμεις του να ανταποκριθεί ως Υπουργός στις προσδοκίες τους. 
 Συγκεκριμένα, ο κ. Στρατούλης αναφέρει:

Ευχαριστίες από τον Υπουργό Κοινωνικών Ασφαλίσεων Δημήτρη Στρατούλη

     Ευχαριστώ πολύ τον Δήμαρχο Ξηρομέρου Ερωτόκριτο Γαλούνη, τον Αντιδήμαρχο Βασίλη Μουρκούση, τον πρώην Δήμαρχο Αστακού, γιατρό,  Παναγιώτη Στάικο, τον υποψήφιο Δήμαρχο Ξηρομέρου Ηλία Γεωργαλή, που είναι όλοι τους καλοί μου φίλοι, την Ένωση Αστακηνών Αθήνας και εκατοντάδες φίλους και φίλες Ξηρομερίτες και Αστακιώτες για τις θερμές ευχές, τα συγχαρητήρια και τα καλά σας λόγια.
       Σας υπόσχομαι ότι θα αγωνιστώ και θα προσπαθήσω με όλες τις δυνάμεις μου να ανταποκριθώ ως Υπουργός στις προσδοκίες σας......



    ......και να συμβάλλω στην τιτάνια προσπάθεια της νέας κυβέρνησης για μία πατρίδα με αξιοπρέπεια και για να αποκτήσει και πάλι ο λαός μας το χαμένο του χαμόγελο και την ελπίδα για καλλίτερες μέρες.

Δημήτρης Στρατούλης
Βουλευτής Β Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ
Αναπληρωτής Υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο