Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Σοκάρει η αυτοκτονία διάσημου μοντέλου – Έκανε “βουτιά” στο κενό, μόλις οι γονείς της έμαθαν πως ήταν συνοδός


Μια τραγική ιστορία 
Δεν άντεξε και βούτηξε από τον 13ο όροφο ξενοδοχείου η 23χρονη καλλονή από τη Λετονία. Η Laura Pahomova έκανε βουτιά θανάτου, όταν οι γονείς της ανακάλυψαν το κρυφό μυστικό της.
Η κοπέλα είχε φύγει από τη χώρα της, για την Αγγλία, όπου σπούδαζε και εργαζόταν...............................
ως μοντέλο. Σύντομα όμως έμπλεξε και έγινε συνοδός για εύπορους κυρίους.
Ένας εξ΄αυτών, ο Martin Riley την είχε ερωτευτεί και τον απέρριψε, αποφάσισε να αποκαλύψει στους γονείς της το αμαρτωλό της μυστικό της.

Όταν η κοπέλα έμαθε πως οι γονείς της τα έμαθαν όλα, θέλησε να δώσει τέλος στη ζωή της. Η αστυνομία, βρήκε το πανάκριβο δωμάτιο του ξενοδοχείου στο οποίο έμενε, γεμάτο σημειώματα στους στίχους, στους καθρέφτες και στα έπιπλα, γραμμένα με κραγιόν, στα οποία η 23χρονη έλεγε ότι ο πρώην πελάτης της... την οδήγησε στην αυτοκτονία, ενώ ζητούσε “συγγνώμη” από την οικογένεια της.
Η Laura πήδηξε επτά ορόφους και οδηγήθηκε στο θάνατο. Το δωμάτιό της βρισκόταν στον 13ο όροφο και το νεκρό σώμα της βρέθηκε στο μπαλκόνι του έκτου...
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Mirror, η κοπέλα βρέθηκε νεκρή τον Σεπτέμβρη του 2012, αλλά τώρα που έγινε η δίκη έγιναν γνωστές όλες οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες του θανάτου της.
http://www.tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο