Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Αγρίνιο: Ζητούν πρωτοβουλίες από τον Γιώργο Παπανδρέου

     Χρειάστηκε λιγότερο από ένα 24ωρο για να συγκεντρωθούν δεκάδες υποστηρικτές του Γιώργου Παπανδρέου από την περιοχή του Αγρινίου χθες το βράδυ σε αίθουσα γνωστού ξενοδοχείου της πόλης.
     Περίπου 70 άτομα, συζήτησαν πάνω στις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις και τόνισαν την ανάγκη της άμεσης ανάληψης πρωτοβουλιών από τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, για τη δημιουργία ενός νέου πολιτικού φορέα  που θα επιχειρήσει να ενώσει τον κατακερματισμένο χώρο της κεντροαριστεράς και θα δώσει τελείως διαφορετικό στίγμα και μήνυμα από αυτό που εκπέμπει το σημερινό ΠΑΣΟΚ υπό την ηγεσία του Βαγγέλη Βενιζέλου, όπως τόνισαν. Mάλιστα, πρόκειται να συνταχθεί κείμενο που  θα σταλεί στον πρώην πρωθυπουργό.........



     Στην ίδια συνάντηση τονίστηκε ακόμη  πως θα ακολουθήσει και άλλη με πιο οργανωμένο χαρακτήρα και πως η σημερινή, που κανονίστηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, είχε απλά τον χαρακτήρα μιας αρχικής επαφής για τη δημιουργία πυρήνα στο Αγρίνιο , ώστε να απευθυνθεί και το μήνυμα στον πρώην πρωθυπουργό.
     Ανάλογες συναντήσεις, σύμφωνα με πληροφορίες,  έγιναν χθες και σε άλλες περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας, όπως στη Ναύπακτο, την Αμφιλοχία κ.α.

http://www.agriniopress.gr/

4 σχόλια:

  1. DEN UPARXEI NTROPH KAI TSIPA?AUTOS POU MAS EBALE STA MNHMONIA ERXETE SAN SWTHRAS...THA PESOUN NTOMATES RE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. που καταντησες ορε ελληνα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτος ειναι η ελπιδα αυτος θα μας σωσει ξανα απο την καταστροφη..Αρκει να πιστεψουμε σε αυτον..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο