Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Έργα συντήρησης ηλεκτροφωτισμού στο Εθνικό Οδικό Δίκτυο της Αιτωλοακαρνανίας

       
    Τα έργα Συντήρησης Ηλεκτροφωτισμού που ξεκίνησαν στο Εθνικό Οδικό Δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας, επισκέφθηκε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων, Γιάννης Λύτρας, προκειμένου να παρακολουθήσει την πρόοδο των εργασιών.

     «Εξασφαλίσαμε 250.000 ευρώ για τη συντήρηση ηλεκτροφωτισμού στο Εθνικό Οδικό δίκτυο της Αιτωλοακαρνανίας και οι εργασίες ξεκίνησαν, ενώ δημοπρατήθηκε στις 5 Δεκεμβρίου η συντήρηση ηλεκτροφωτισμού του Εθνικού Οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, προϋπολογισμού 200.000 ευρώ» ανέφερε ο κ. Λύτρας.....



    και συνέχισε «Δυστυχώς οι διαθέσιμοι πόροι είναι ελάχιστοι και δεν επαρκούν για το τεράστιο οδικό δίκτυο της Περιφέρειάς μας. Δεν παύουμε να διεκδικούμε όλο και περισσότερα χρήματα για να κάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερα έργα».

2 σχόλια:

  1. Κύριε αντιπεριφερειάρχη.
    Εκεί που πηγαίνετε ώστε να δείτε τους ηλεκτροφωτισμούς, δεν πέσατε σε καμμιά λακούβα;
    Ολο το εθνικό και το επαρχιακό δίκτυο είναι μόνο λακούβες.
    Δεν πάει άλλο. Μόνο τα έξοδα για να πάτε εκεί, έφταναν να κλείσουν οι λακούβες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η εθνική οδός από το αντίρριο μέχρι το μενίδι θέλι καθάρισμα και κόψιμο των πλαϊνών θάμνων που έγιναν δέντρα και δεν βλέπει κανείς στις διασταυρώσεις. Φοβάμαι ότι κάθε χρόνο τα λίγα χρήματα που δινονται γι αυτο το σκοπο καταναλώνονται κόβωντας πάντα από την αρχή της εθνικής οδού μέχρι όπου φτάσει. Ας ξεκινήσουν εφέτος από αγρίνιο μέχρι αμφιλοχία που γίνεται χαμός και να φτιάξουν τις λακουβες από αγρίνιο μέχρι στάνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο