Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Ειρηνοδικείο Αγρινίου: Απετράπει και άλλος πλειστηριασμός από το «Δικαίωμα στη Ζωή»

      Προχθές το μεσημέρι περίπου 100 άτομα συγκεντρώθηκαν στο Ειρηνοδικείο Αγρινίου αποτρέποντας έτσι τον πλειστηριασμό ενός σούπερ μάρκετ που είναι σε χωριό του Αγρινίου και είναι το μοναδικό περιουσιακό στοιχείο του οικογενειάρχη ιδιοκτήτη του.
      Για άλλη μία φορά ο εθελοντισμός, η αλληλεγγύη και η μαχητικότητα σήκωσαν το κοινωνικό τους ανάστημα αποτρέποντας τον πέμπτο κατά σειρά πλειστηριασμό που επιχειρήθηκε να γίνει χθες το μεσημέρι στην Αιτωλοακαρνανία. Ο εν λόγω ακυρωθείς πλειστηριασμός ήταν ο πρώτος κατά σειρά στο Αγρίνιο, αφού οι υπόλοιποι πλειστηριασμοί που ακυρώθηκαν από το κίνημα «Δικαίωμα στη Ζωή» ήταν στο Μεσολόγγι και στην Αμφιλοχία.
    Αυτή την φορά διασώθηκε από το κίνημα ένα σούπερ μάρκετ μαζί με τους βοηθητικούς-αποθηκευτικούς χώρους του και το οικόπεδό του, που ανήκει σε οικογενειάρχη. Η επιχείρηση βρίσκεται σε χωριό της ευρύτερης περιοχής του Αγρινίου και είναι το μοναδικό περιουσιακό στοιχείο του εν λόγω οικογενειάρχη....



     Ο Πρόεδρος του κινήματος «Δικαίωμα στη Ζωή» κ Νίκος Καμζέλας δήλωσε στην εφημερίδα «Σ» για την χθεσινή ακύρωση του πλειστηριασμού  «Δεν θα αφήσουμε να χαθεί κανένα σπίτι κανενός συμπολίτη μας αλλά και κανένα μαγαζί ειδικά μικρομεσαίου που το μοναδικό εισόδημα που έχει ο μικρομεσαίος αυτός συμπολίτης μας προέρχεται από την δουλειά του. Η εργασία και η κατοικία συνδέονται και επόμενο είναι αν δεν υπάρχει εργασία να χαθεί και η κατοικία. Θέλουμε να καταστήσουμε σαφές σαν κίνημα ότι προσπαθούμε η ώρα μεταξύ 16.00 και 17.00 που γίνονται οι πλειστηριασμοί να είναι μόνιμη ώρα συνάντησης έξω από τις αίθουσες των Ειρηνοδικείων του νομού για την αποτροπή πλειστηριασμών. Πρέπει ο κόσμος να καταλάβει ότι με οργάνωση και με μόνιμη παρουσία έξω από τα Ειρηνοδικεία θα σώσει τις περιουσίες του και τα σπίτιά του».

Κων/νος Χονδρός
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
http://sinidisi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο