Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Υπάλληλος με πλαστό πτυχίο στο δήμο Αγρινίου ακόμη πληρώνεται…;

       Άκρως ενδιαφέρουσα ήταν κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου η αποκάλυψη πως υπάλληλος στο δήμο Αγρινίου που φέρεται να εντοπίστηκε με πλαστό πτυχίο συνεχίζει ακόμη να πληρώνεται…
    Πρόκειται για την περίπτωση υπαλλήλου που φέρεται να έχει πλαστογραφήσει το απολυτήριο λυκείου και υπηρετούσε στον πρώην δήμο Θεστιέων. 
   Ο Δημήτρης Τραπεζιώτης που έφερε το θέμα στη συνεδρίαση με μορφή ερώτησης ζήτησε να μάθει τι γίνεται με την συγκεκριμένη υπόθεση, αφού όπως ανέφερε επί δημαρχίας Τραπεζιώτη στον πρώην δήμο Θεστιέων έγινε έλεγχος των δικαιολογητικών του συγκεκριμένου υπαλλήλου...........

 
     Ανέφερε δε χαρακτηριστικά πως ο ίδιος υπέγραψε την απόλυση του, αλλά με κάποιο τρόπο ο υπάλληλος επέστρεψε στην υπηρεσία
    Ζήτησε ακόμη να πληροφορηθεί και σχετικά με έγγραφο που έχει αποκαλύψει το ΑγρίνιοCulture.gr, σύμφωνα με το οποίο το τμήμα λογιστηρίου έχει προβάλλει αντιρρήσεις για την μισθοδοσία του συγκεκριμένου υπαλλήλου και ο πρώην αντιδήμαρχος έδωσε εντέλλεσθε για να πληρωθεί.
     Ο Γ. Παπαναστασίου απάντησε πως για την συγκεκριμένη περίπτωση ακολουθούνται όλες οι νόμιμες διαδικασίες και πως μέχρι στιγμή ο εν λόγω υπάλληλος πληρώνεται κανονικά. 
      Από την πλευρά του ο Π. Μοσχολιός ανέφερε πως το 2010 δεν βρήκε καμιά απόφαση για την απόλυση του υπαλλήλου και πρόσθεσε πως ο συγκεκριμένος υπάλληλος δικαιώθηκε στο πρωτοβάθμιο υπηρεσιακό συμβούλιο. 
    Στη συζήτηση του θέματος παρενέβη ο Ν. Καζαντζής λέγοντας ότι ο Δ. Τραπεζιώτης αγνοεί δικαστικές αποφάσεις και αφήνει σκοπίμως εντυπώσεις. Από την πλευρά του ο πρώην αντιδήμαρχος Θ. Ράπτης τόνισε ότι σε συνεννόηση με την οικονομική υπηρεσία του δήμου υπήρξε απόφαση του ιδίου για πληρωμή του υπαλλήλου για μια εβδομάδα, ώστε να «προκληθεί» η απόφαση – γνωμοδότηση του Επιτρόπου του Ε.Σ μιας και όπως ανέφερε «υπήρξε μια ερμαφρόδιτη απόφαση του πρωτοβάθμιου και του δευτεροβάθμιου υπηρεσιακού συμβουλίου».
     Πάντως η υπόθεση παρά τη συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο έχει ακόμη πολλά ερωτηματικά. Η συζήτηση μάλιστα με τις αντιφατικές γνώμες που ακούστηκαν προκάλεσε περισσότερες απορίες, όταν για παράδειγμα ο ένας πρώην δήμαρχος λέει ότι υπέγραψα απόλυση και άλλος λέει ότι δεν βρήκα καμία απόλυση…

http://www.agrinioculture.gr/

2 σχόλια:

  1. ενω στον δημο Ξηρομερου ειναι καλοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και με τις μεταθεσεις εκ αθηνων >??? στον ιδιο δημο ???? δεν ξερω αν ειναι αληθές αλλα ετσι συζητιέται , σε αγρινιοτικους κυκλους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο