Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Δήμος Ξηρομέρου: Πέρασε ο Προϋπολογισμός και το Τεχνικό Πρόγραμμα

Γράφει ο: Βασίλης Πολύζος

     Όσοι περίμεναν να συνεχιστεί η ένταση των τελευταίων ημερών-μηνών με τις ακραίες αντιπαραθέσεις διαψεύστηκαν πανηγυρικά..... Σε χαμηλούς τόνους και σχεδόν σε  κλίμα συναίνεσης πέρασε το Τεχνικό Πρόγραμμα και ο Προϋπολογισμός του Δήμου Ξηρομέρου για το 2015.
     Ειδικότερα στο Τεχνικό Πρόγραμμα  είπαν ΝΑΙ, πέραν από τους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας, και οι περισσότεροι από  τους  δημοτικούς συμβούλους της μείζονος αντιπολίτευσης.
      Απαντώντας στο Δήμαρχο Ερωτόκριτο Γαλούνη, ο οποίος είπε "ότι  το Τεχνικό Πρόγραμμα αντιμετωπίζει τις άμεσες ανάγκες των Τ.Κ ενώ θέτει και τις βάσεις για τα μεγάλα έργα", η αρχηγός Ντίνα Σαμαρά, αφού έκανε τις παρατηρήσεις της τόνισε ότι θα  ψηφίσει το Τεχνικό Πρόγραμμα για λόγους καλής λειτουργίας του Δήμου......

 
    Την ακολούθησαν στο ΝΑΙ, οι δημοτικοί σύμβουλοι: Γιάννης Ζορμπάς, Ηλίας Ταμπάκης, και Χρήστος Κολοβός. ΟΧΙ ψήφισαν οι Γιάννης Τριανταφυλλάκης και Θωμάς Καρφής. Επίσης ΟΧΙ ψήφισαν ο Ηλίας Γεωργαλής ( το Τεχνικό Πρόγραμμα είναι μια από τα ίδια και χωρίς αναπτυξιακή χροιά), Π. Τζαχρήστας, Δ.Κομπλίτσης (με συνολική κριτική στο πρόγραμμα ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ), και Τ. Κατσιπάνος.
      Στον Προϋπολογισμό τώρα, οι τόνοι ανέβηκαν λίγο κυρίως σε ότι αφορά τα χρέη που άφησε η προηγούμενη Δημοτική Αρχή. Σύσσωμη η αντιπολίτευση ψήφισε ΟΧΙ.
    Το πρώτο Τεχνικό Πρόγραμμα και ο πρώτος Προϋπολογισμός της νέας Δημοτικής Αρχής είναι γεγονός.
    Καλές γιορτές σε όλους.

Β. Πολύζος 
http://ksiromeritikimatia.blogspot.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο