Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Άγνωστοι τοποθέτησαν γκαζάκια στη Δ.Ο.Υ Μεσολογγίου

 Άγνωστοι τοποθέτησαν γκαζάκια στη Δ.Ο.Υ Μεσολογγίου
Οι δράστες είχαν προσπαθήσει, ανεπιτυχώς, να τα πυροδοτήσουν
Τρία γκαζάκια τα οποία ήταν κολλημένα μεταξύ τους με ταινία, βρήκε σήμερα το πρωί κάποιος πολίτης που επισκέφθηκε τη Δ.Ο.Υ., στην είσοδο του κτιρίου.
Πιο συγκεκριμένα τα γκαζάκια βρέθηκαν στην πίσω είσοδο του κτιρίου, η οποία είναι ασφαλισμένη και δεν υπάρχει πρόσβαση από αυτή....
Ο πολίτης μην γνωρίζοντας ότι πλέον η είσοδος αυτή δεν λειτουργεί από 20ημέρου, προσπάθησε να μπει από εκεί, αντικρίζοντας όμως μπροστά του τα γκαζάκια. Αφού μπήκε στο κτίριο από την κύρια πόρτα, ειδοποίησε τους υπαλλήλους για το εύρημα. Ο προϊστάμενος, αφού κατέβηκε και τα είδε, ειδοποίησε την Ασφάλεια Μεσολογγίου, η οποία έσπευσε στο σημείο, περισυνέλεξε τα γκαζάκια, στα οποία είχε γίνει μια αποτυχημένη προσπάθεια ανάφλεξης, για να τα αποστείλει στα ειδικά εργαστήρια, ενώ οι αστυνομικοί προσπάθησαν να πάρουν και αποτυπώματα. Εικάζεται ότι τα γκαζάκια τοποθετηθήκαν εκεί τη νύχτα, και οι δράστες προσπάθησαν να τα πυροδοτήσουν, αφού στο σημείο βρέθηκαν και υπολείμματα από καμένο ύφασμα, χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Για το συμβάν διενεργείται προανάκριση.
ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ

aixmi-news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο